Gaziantep IRKÇI MI? 500 bin Suriyelinin eklendiği Gaziantep’te, olaysız gün geçmiyor.

Gaziantep IRKÇI MI?  500 bin Suriyelinin eklendiği Gaziantep’te, olaysız gün geçmiyor.
2 milyonu aşan nüfusuna bir de resmi rakamlara göre 500 bin Suriyelinin eklendiği Gaziantep’te, olaysız gün geçmiyor. Asayiş olaylarının, operasyon haberlerinin eksik olmadığı şehirde Gaziantepliler MÜMKÜNSE huzur arıyor.

Gaziantep, kontrolsüz ve plansız bir şekilde artan nüfusunun sıkıntılarını yaşıyor. Artan hayat pahalılığı ve enflasyon, işsizlik gibi sıkıntılarla bunalan vatandaşlar, Gaziantep’te ardı arkası kesilmeden yaşanan olaylar nedeniyle de huzursuz. Hemen her gün yeni bir olayla sarsılan Gaziantep’te, vatandaşlar artık huzur istiyor.

ÇOCUKLARIMIZI AVM’YE BİLE GÖNDEREMİYORUZ

Artan nüfusla birlikte şehrin kozmopolit bir hal aldığını belirten vatandaşlar, “ Her gün yeni bir olay olacak diye huzursuzuz. Çocuğumuzu AVM’ye gönderemiyoruz, silahlar patlıyor. Sokağa, mahalleye çıkaramıyoruz.

Ailemizle nezih bir kulüpte yemeğe gidiyoruz. Yine silahlar patlıyor. Artık evimizden çıkamaz hale geldik. Sinirlenin silaha sarıldığı, kavgaya tutuştuğu bir şehirde yaşıyoruz. Ne yazık ki asayiş olaylara artarak devam ediyor.” şeklinde konuştular.

MARKA ŞEHİR NE HALE GELDİ?

Bir dönem marka şehir olarak lanse edilen, ekonomik başarısı ile gündem olan Gaziantep’in artık asayiş olayları ile gündeme geldiğine dikkat çeken Gaziantepliler, “ Gaziantep’te öyle olaylar oluyor ki artık en absürd olayda bile şaşıramaz hale geldik. Gaziantep’te bu da mı olur, dediğimiz her şey başımıza geliyor.  Artık ciddi önlemler alınması gerekiyor. Ancak ne yazık ki bu yönde bir çalışma da göremiyoruz.” Şeklinde konuşuyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.