Gaziantep Baklavasını KİM YİYOR? Antep Baklavası'na GASTRONOMİ SÜPRİZİ! Gaziantep'te Baklava Yiyemeyen Vatandaşlar Var! Baklava ustaları bayram mesaisine girmiş!

Gaziantep Baklavasını KİM YİYOR? Antep Baklavası'na GASTRONOMİ SÜPRİZİ! Gaziantep'te  Baklava Yiyemeyen Vatandaşlar Var! Baklava ustaları bayram mesaisine girmiş!
Gaziantep'in yöresel tatlısı 'ANTEP BAKLAVASI' nı Kurban Bayramı'nda misafirlerine ikram etmek isteyenler, kentteki baklavacılarda yoğunluğa neden olmuş Ustaların mesaisini 12 saate çıkaran işletmelerde, personel takviyesiyle 24 saat esasına göre hummalı çalışma yürütülüyor

GAZİANTEP'DE ANTEB BAKLAVA'SI ASGARİ ÜCRETLE ALINAMIYOR
Gaziaintep, antep fıstığı üretimi ve baklava yapımının merkezi olmasına rağmen Gaziantep Türkiye'de en çok asgari ücretle çalışan işçi kesiminden 7 şehirden biri olmasına rağmen 1 kilo baklava en az 260 ve 360 Lira arasında satılıyor ve Gaziantep dışında Gaziantepli Baklavacılar sipariş yoğunluğu yaşıyor...

Avrupa Birliği (AB) tarafından tescil edilen Türk mutfağının ilk ürünü "Antep baklavası"nın üretildiği Gaziantep'te ustalar, Kurban Bayramı öncesi artan siparişleri yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.