Gaziantep'in Sevilen Doktoru Hüseyin Mirkelam’ın cenazesi ne zaman, nereden kalkacak?

Gaziantep'in Sevilen Doktoru Hüseyin Mirkelam’ın cenazesi ne zaman, nereden kalkacak?
Geçirdiği kalp krizi sonrası ani vefatıyla hayata gözlerini yuman Gaziantep'in sevilen Göz Doktoru Hüseyin Mirkelam sevenlerini ve tıp camiasını üzdü.

Gaziantep’in sevilen göz doktarlarından Göz Mütehasısı Hüseyin Mirkelam’ın İstanbul’da şok bir şekilde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi sevenlerini şok ederken cenazesi bugün Marmara İlahiyat Camii’nde kılınacak olan ikindi namazına müteakip kaldırılacağı ve Ümraniye Kocatepe Mezarlığında toprağa verileceği öğrenilirken Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve aynı zamanda Şahinbey Belediyesi Meclis üyeliğinde bulanan eşi Nur Mirkelam’a da Gazianteplilerin başsağlığı diledikleri belirtilti.

Geçirdiği kalp krizi sonrası sevenlerini üzen Göz Doktoru Hüseyin Mirkelam’ın cenazesi İstanbul’da defnedilecek. Alanında Türkiye’nin ve Gaziantep’in en önemli değerleri arasında yer alan Göz Doktoru Hüseyin Mirkelam göz alanında gerçekleştirdiği ilklerin yanı sıra sağlık ve eğitime yönelik hayırseverliğiyle gündeme sık sık gelirdi. Doktor Hüseyin Mirkelam’ın Taziyesinin de İstanbul Ataşehir Belediyesi Esat Paşa Taziye Evinde kabul edileceği açıklanırken Doktor Mirkelam’ın ani vefatı sevenlerini yasa boğdu. Ayşe Nur Mirkelam’la evli olan Doktor Hüseyin Mirkelam’ın Gül, Nergis ve Aydın adında üç çocuğu vardı. Merhum’a Allahtan rahmet yakınları ve sağlık camiasına başsağlığı dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.