Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi sıra sıra verdi! İşte müjdeler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi sıra sıra verdi! İşte müjdeler!
Başkan Erdoğan kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçti. Başkan Erdoğan, milyonların merakla beklediği asgari ücret zammı, memur ve emekli zammıyla ile ilgili son dakika açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

SON DAKİKA ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLAMASI

Başkan Erdoğan, Türkiye'de milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret zammı, memur ve emeklilerin zammıyla ilgili müjdeli haberi duyurdu. 

Başkan Erdoğan, asgari ücrete zam yapılacağı müjdesini verdi.  Erdoğan, kamu çalışanları ve emeklilere enflasyon farkının verileceğini açıkladı.

Başkan Erdoğan açıklamasında, ''Asgari ücretin yeniden değerlendirilmesini istedim. Bakanlığımız belli sayıya göre işçi çalıştıran işletmeleri gözeten şekilde bir düzenleme yapacaktır. İnşallah en kısa sürede müjdeli bir haberi paylaşmak istiyoruz. Asgari ücret artışı yapılırken Bakanlığımız, özellikle belli sayıya kadarpersonel çalıştıran işverenleri gözetecek bir yöntem de geliştirecektir. " dedi.

ÇALIŞANIMIZIN VE EMEKLİMİZİN HAYAT PAHALILIĞININ ALTINDA EZİLMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ Erdoğan sözlerinin devamında "Amacımız enflasyon oranı kaç olursa olsun hiçbir çalışanımızın ve emeklimizin hayat pahalılığının altında ezilmesine müsaade etmemektir." ifadelerini kullandı. 

BAYRAM TATİLİ 9 GÜN OLACAK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.