Afgan Kadın Türklere "eşek" diyerek hakaret etti! Kim bu Madina Ghawsi isimli Afgan kadın? Türk halkına skandal sözler! Sosyal medya ayağa kalktı...TIKLA İZLE

Afganistan uyruklu Madina Ghawsi isimli sosyal medya kullanıcısı, paylaştığı videolarda Türkiye'ye ve Türk halkına yönelik skandal ifadeler kullandı. Afgan Ghawsi'nin Türk halkına hakaretler yağdırdığı videoları, sosyal medyada büyük tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları, Türkiye aleyhine çok ağır ifadeler kullanan Madina Ghawsi'nin tutuklanması için çağrıda bulundu. Öte yandan, Afgan Ghawsi'nin Aksaray Üniversitesi'nde İşletme öğrenimi gördüğü ortaya çıktı.

Sosyal medyada yaptığı Türklerle ilgili skandal paylaşımla gündeme gelen ve tutuklanması için hakkında etiket çalışması başlatılan Afgan mülteci Madina Ghawsi’nin kim olduğu araştırılmaya başlandı. 

Ne yaptı kızım Türkler sana? Bu nefretin neden? Afganistan 'da pazarda satılmıyorsan, birinin 5 numaralı karısı veya kölesi değilsen küfür ettiğin Türkler, yaşadığın Türkiye sayesinde! Koynumuzda neler besliyoruz, yazık be, yazık! #MadinaGhawsiTutuklansın pic.twitter.com/M1Vq4TCPA5
— Kaan Yılancıoğlu Doç. Dr. (@drkaanyl) June 25, 2022


Türkiye’de hekimlik yaptığı belirlenen Afgan kadın Madina Ghawsi, hakaret içerikli videoları ile sosyal medyaya bomba gibi düştü. Bir çok sosyal medya kullanıcısı da Madina Ghawsi’nin yakalanarak tutuklanmasını istedi.

Peki Türklere hakaret videolarıyla gündem olan Afgan kadın Madina Ghawsi kimdir? Aslen nerel ve kaç yaşında? İşte yanıtı...

MADINA GHAWSI TUTUKLANSIN

TikTok’ta "madoghawsi2412" isimli hesabı ile Türkiye aleyhine skandal ifadeler kullanan videolar yayınlanan Afgan kadın Madina Ghawsi’ye sosyal medyada tepki yağdı. Ghawsi hakkında, Twitter'da #MadinaGhawsiTutuklansın etiketiyle çalışma başlatıldı.

MADINA GHAWSI KİMDİR?

Afgan Madina Ghawsi'nin 2019-2020 Akademik yılı Temmuz ayı yerleştirmelerinde  Aksaray Üniversitesi'nde öğrenim görmeye hak kazanan yabancı öğrenciler arasında olduğu ortaya çıktı. İddialara göre Madina Ghawsi şu anda Almanya'da yaşıyor.

ÜMİT ÖZDAĞ'A HAKARET ETMİŞ "ÜLKENİZ BATACAK" DEMİŞTİ

Afgan kadın yayınladığı videoda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın "Göndeririz, bir sene içinde göndeririz hepsini burası bizim vatanımız" dediği anları paylaşarak "Çok yazık. Bunu unutmayın. En yakın zamanda ülkeniz batacak, en dibine kadar batacak. Kalacaksınız böyle. Bir tane Afgan kötü bir şey yaptı diye binlerce Afganın ağzından ekmeğini alıyorsunuz. Biticeksiniz inşallah ve bu olacak" diye konuşmuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.