Sprey Vernik

Sprey Vernik

Sprey vernik, ahşap yüzeyleri sudan ve diğer elementlerden korumak için kullanılan bir tür dolgu macunudur. Tekne gövdeleri, mobilyalar ve kapılar dâhil olmak üzere çok çeşitli uygulamalara sahiptir. Sprey vernik tipik olarak bir airbrush ile art arda uygulanan iki veya daha fazla kaplama içerir. İlk kaplama yüzeyi neme ve hava koşullarına karşı korurken, ikinci kat kir, toz, yağ dökülmelerine vb. karşı koruma sağlar.

Sprey vernik, temel olarak, suya ve yağa dayanacak şekilde tasarlanmış bir boya türüdür. Normalde damarlı, alüminyum ve paslanmaz çelik gibi geleneksel bir boyanın ideal olmayacağı yerlerde kullanılır.

Sprey Vernik Nedir?

Sprey vernik bir yüzeye püskürtüldüğünde, suyu ve yağı hızla emer. Bunun nedeni moleküllerin küçük ve kararlı olmasıdır. Yağ ve su daha sonra üst üste gelecek ve yüzeye nüfuz etmelerini önleyen bir bariyer oluşturacaktır. Bunun anlamı, sprey verniğin suya ve yağa karşı çok etkili bir koruma olduğudur. Genellikle geleneksel boyalardan çok daha uzun süre dayanır ve kolay temizlenebilir olma avantajına sahiptir. https://www.guvensanat.com/sprey-vernik sitesinden hizmetler alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.