Güneş’e Tam DESTEK

Güneş’e Tam DESTEK
KÜSGET Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurula katılım yüksek olurken, 14 maddenin 11’i oy birliği ile 3 madde ise oy çokluğu ile kabul edildiği genel kurul sonrası üyeler Başkan Güneş’e teşekkür etti.

Divan Başkanlığı’nı Ali Bayram Sarıca’nın yaptığı genel kurulda 2021 yılı içinde yapılan hizmetler ve planlanan projeler konuşuldu. KÜSGET Başkanı Mustafa Kemal Güneş’in her maddenin açılımını yaparak üyeleri bilgilendirdiği genel kurulda en önemli olan 11. Madde üyelerin yüzde 90 çoğunluğunun kabulü ile sonuçlandı.
2021 yılı Yönetim, Denetim kurulu ve faaliyet raporu ile bilanço gelir gider tablosunun oylanması ve ibra edilmesinin ardından kooperatife yapılan yeni dükkanlar ve kazandırılan alanlar hakkında geniş bilgiler verildi.
Başkan Mustafa Kemal Güneş yaptığı konuşmada, “Biz ilçe Belediyesi gibi yapılan tüm hizmetlerde Büyükşehir ve Şehitkamil Belediyelerin desteklerini aldıklarını ve ortak akılla üst ve alt yapıya yatırım yaptıklarının altını çizdi. Küsget Başkanı Mustafa Kemal Güneş, 3 etaptan oluşan yeni dükkân projelerinin sona yaklaştığını vurgulayarak şunları söyledi: “Demokrasi sonuna kadar işledi. Kooperatifimizin 50 yıllık birikimini değerlendirme kararı aldık.


Üyelerden aidat toplamayan tek sanayi sitesi olarak hizmet veriyoruz. Hizmet varsa mutlaka muhalefet olacaktır. Katılan üyelerin yüzde 90 desteği ve tam yetkiyle şeffaflık içinde mülklerin bir kısmının satılıp üyelere metrekare bazında pay verilmesi maddesini sunduk. Büyük çoğunlukla kabul edildi ve hayırlı olsun denildi. 2762 üyemizin tamamı can suyu gibi satıştan elde edilen gelirden
Ellerindeki tapuların metrekaresine göre pay elde edecekler. Tamamı satılmayacak, 150’ye yakın işyeri kalacak bunlardan alınan gelirlerle kooperatifin hizmetleri devam edecek” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.