Babalar Günü 2022 mesajları… Anlamlı, duygusal, en güzel, en anlamlı, uzun-kısa Babalar Günü mesajları ve sözleri

Babalar Günü 2022 mesajları… Anlamlı, duygusal, en güzel, en anlamlı, uzun-kısa Babalar Günü mesajları ve sözleri
Babalar Günü'nde onları en güzel mesajlar ile mutlu edebilirsiniz. Hayatımıza rehberlik eden, aldığımız kararlarda ve hayat yolculuğumuzun en başından beri yanımızdan yanımızda olan babaları hatırlamak ve özel günlerini kutlamak isteyenler için anlamlı, duygusal, en güzel, en farklı, en özel ve resimli Babalar Günü mesajlarını sizler için derledik.

Haziran ayı içerisinde kutlanan Babalar Günü için geri sayım sona erdi. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerinden olan babalarımız için 20 Haziran Pazar günü Babalar Günü olarak kutlanacak. İlk arkadaşımız, her daim rehberimiz ve vazgeçilmez yoldaşımız olan babalarımız için Babalar Günü'nde onları en güzel mesajlar ile mutlu edebilirsiniz. Onların üzerimizdeki emeklerine karşılık bu özel günde onlara söyleyeceğimiz her tatlı söz, samimi ve içten minnet cümleleri onları sonsuz mutlu edecektir. Listemizdeki güzel sözlerden ilham alabilir, pek kıymetli babalarımıza bizim için yaptığı bütün fedakarlıklar için yılda 1 kez de olsa içten bir teşekkür edebilirsiniz. Sizde babanızı mutlu etmek istiyorsanız bu mesajlardan faydalanabilirsiniz. İşte 19 Haziran Babalar Günü mesajları 2022.

2022 Babalar Günü ne zaman?

Yılın en özel günlerinden biri olan Babalar Günü geldi. Hayattaki en önemli şeylerin başında gelen ailemizin direği olan babalarımızın Babalar Günü, 2022 yılında 19 Haziran Pazar günü kutlanacak.

Babalar Günü nasıl ortaya çıktı?

Bir Amerikan İç Savaşı gazisinin kızı olan Sonora Smart Dodd, Anneler Günü gibi babaların da bir günü olması gerektiğini düşünmekteydi. Dodd'un babası annelerinin yokluğunda altı çocuğunu tek başına büyütmüştü. Babasının doğum günü olan 5 Haziran'ın Babalar Günü ilan edilmesi için çalışmalara başlamış ama bu çalışmalar o tarihe yetişemeyerek kutlamalar haziran ayının üçüncü pazar gününe ertelenmiştir.

Bu yüzden Babalar Günü Haziran ayında kutlanır. Babalar Günü ilk kez 19 Haziran 1910'da Washington'un Spokane şehrinde kutlanmıştır. 1924 yılında Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Calvin Coolidge kutlamaları desteklemiş; ama resmi olarak Babalar Günü ilan etmemiştir.

1966 yılında ise o dönemin başkanı Lyndon Johnson, her yıl haziran ayının üçüncü pazarının Babalar Günü olarak kutlanacağını açıklayan bir bildiri yayımlamıştır. 1972 yılındaysa başkan Richard Nixon'ın imzasıyla Babalar Günü yasal olarak ABD'de resmi tatil ilan edilmiştir.

Babalar Günü 2022 mesajları… Anlamlı, duygusal, en güzel, en anlamlı, uzun-kısa Babalar Günü mesajları ve sözleri

Babalar Günü 2022 kutlama mesajları ve hediye önerileri… Anlamlı, duygusal, en güzel Babalar Günü şiirleri ve mesajları ve sözleri

Keşke sana söyleyeceklerimi en iyi kelimelerle ifade edebilseydim. Benim için yaptığın her şey için minnettarım. Senin için bulabileceğim en iyi kelimeler, seni tüm kalbimle sevdiğim! Babalar Günün kutlu olsun!

Hayatım boyunca bana öğrettiğin tüm dersleri ve güzel şeyleri hatırlıyorum. Aramızda ne kadar mesafe olursa olsun önemli değil, önemin asla azalmayacak! Babalar Günün kutlu olsun!

Babalar Günü 2022 mesajları… Anlamlı, duygusal, en güzel, en anlamlı, uzun-kısa Babalar Günü mesajları ve sözleri

Evimizin yakışıklısı… Babamız canımız bir tanemiz. Bil ki seni hergün daha çok seviyoruz. Varlığınla gurur duyuyoruz. Sen bizim herşeyimizsin. Babalar Günün kutlu olsun.

Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “BABA” derdim. Babalar günün kutlu olsun canım babacım.

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum.

İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın. Babalar günün kutlu olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.