Dorika Bileklik Modelleri

Dorika Bileklik Modelleri

Dorika bileklik olarak bilinen ve top şeklindeki altınların altın zincire işlenmesi sonucu el de edilen modellerdir. Özel bir koleksiyon olan dorika bileklik modelleri hem sade hem de şık olması nedeniyle daha çok gençlerin en çok tercih ettiği altın bileklik takıları arasında yer alır. Beyaz, sarı ve rose altıntoplarla özel bir yöntem ile işlenen bu bileklikler 8 ve 14 ayar altından üretilen bir koleksiyondur.

Dorika, altının en şık hallerinden biridir denilebilir. Şeklin daha çok yuvarlak olduğu bu altın modeli takı modellerinin başlıca olarak arasında yer alır. Bileklik denildiği zaman, akla gelir. Dorika modeli en çok bilekler de görmek mümkündür. Kadınlar çok zarif durduğu için genel olarak tercih eder. Dorika bir boncuk türüdür ve bileklik dışın da diğer takı modellerinde de tercih edilir. Kolye, bileklik, küpe ve diğer aksesuarların yapımında kullanılır. Bu boncukların çapı, 6 mm’ dur. Delik çapı ise 2 mm’ dur. Kaplamaları kararma yapmaz ve en çok altın, bakır ve gümüş renkleri tercih edilir.

Dorika Bilekliklerin Özellikleri

Kadınlara öz olarak üretilen ve gümüş rengi ile de daha çok dikkat çeken 14 ayar olarak satılan dorika altın bileklik modelleri eğer altın rengini sevmiyorsanız, gümüş olarak da tercih edebilirsiniz. Eğer internet üzerinden satın almak istiyorsanız, satın aldığınız yerin güvenilir olması çok önemlidir.

Bu yüzden kaliteli siteleri tercih etmeniz gerekir. Bigoldi bu konuda kaliteli ve güvenli bir hizmet verir. Özellikle beklentileri karşılayacak ürünler sunulur. Kadınların bileklik istekleri göz önünde bulundurulur. Zincir uzunluğu genel de idealdir ve her kol ile uyumlu bir yapısı vardır. 14 ayar bilindiği üzere günlük kullanım için de oldukça idealdir.

İsterseniz kendinize isterseniz de sevdiğiniz birine hediye ederek, mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Özel hediye kutuları hazırlanır. Akıllardan çıkmayacak ve her zevke hitap eden bu bileklik modelini uygun fiyata satın alabilirsiniz. Genellikle 14 ayar olarak satıldığı için fiyatı 22 ayar bilekliklere göre daha uygundur.

Dorika Altın Bileklik Modelleri

Altın bileklik denildiği zaman aklımıza çok geniş bir ürün yelpazesi gelir. Birçok model, marka ve detay vardır. Ayrıca altınların ayarları da değişiklik gösterir. Dorika modellerin ayarları genel de düşüktür ve gümüş, rose ve sarı renklerde satılır. Zevkinize hangisi uyuyorsa ona göre seçim yapabilirsiniz. Nazar boncuklu altın bileklik modelleri genel de genç yaş grubu tarafından çok beğenilir.

Nazar boncuğu negatif enerjiyi de engelleyen bir modeldir. Dorika modellerin nazar boncuklu olanı da vardır ve klasik tarzı olanlar, spor tarzı olanlar için oldukça uygundur. Hem gündüz hem de geceleri kullanabilirsiniz. Ayrıca kombin olarak da nazar boncuklu kolye ve küpe ile tercih edebilirsiniz.

Dorika Altın Bileklik Ne Kadar?

Dorika altın bileklik modelleri özellikle son yıllarda çok daha popüler olmaya başlamıştır. Birçok kişi satın almak ister ve fiyatları merak eder. Fiyatlar değişiklik gösterir. Öncelikle satın alırken risk almamak için, güvenli bir siteden alışveriş yapmak gerekir. Ürün seçeneği geniştir ve fiyatlar da genel de herkesin bütçesine uygundur.

Bunun sebebi, dorika bileklik modellerinin 8 ya da 14 ayar olmasıdır. Bilindiği üzere bu fiyatlar, 22 ayar altına göre daha uygundur. Daha ekonomik bir ürün arayanlar, gümüş ya da rose tercih edebilir. https://www.bigoldi.com/ adresinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz, uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.