Gaziantep'e Bakan çıkarması! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş bugün Gaziantep'te

Gaziantep'e Bakan çıkarması!  Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş bugün Gaziantep'te
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş, bugün Gaziantep’te iş dünyası ile bir araya gelecek. Bakanlar, iş dünyasının üretim, ihracat ve istihdam konularındaki sorunlarını dinleyecek.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve  Ticaret Bakanı Mehmet Muş, bugün Gaziantep’te iş dünyası ile bir araya gelecek. Bakanlar,  iş dünyasının üretim, ihracat ve istihdam konularındaki sorunlarını dinleyecek.

BAKAN NEBATİ, İŞ DÜNYASINI DİNLEYECEK

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumartesi günü saat 14.30’da Gaziantep valiliğini ziyaret ettikten sonra Shimall Otel’de A para sohbetlerine katılacak. Daha sonra  Erikçe Mutfak sanatları Merkezini ziyaret edecek olan Nebati, buradan sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret edecek.

BAKAN MUŞ, EKONOMİYİ ANLATACAK

Ticaret Bakanı Mehmet Muş’ta sabah  saat 09:30’da 2. Türk Arap İş Zirvesine katılacak. 11.30 ‘da Irak Ticaret Bakanı Alaa Al-Jobourı ile  ile ikili görüşme yapacak olan Muş, daha sonra Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Ak Parti il başkanlığını ziyaret edecek..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.