Kavaklık Rotary’dan Anlamlı Etkinlik! SMA ile mücadele eden bir çocuğun tedavisine destek olacak

Kavaklık Rotary’dan Anlamlı Etkinlik! SMA ile mücadele eden bir çocuğun tedavisine destek olacak
Gaziantep Kavaklık Rotary Kulübü ‘Alışveriş Festivali’, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in de katılımıyla gerçekleştirildi. Kulüp, iki gün süren ve girişimci kadınların ürünlerini sergileme fırsatı bulduğu etkinliğin geliri ile SMA hastası bir çocuğun hayatına dokunacak.

Gaziantep Kavaklık Rotary Kulübü, Hayad Restoran’da iki gün süren bir ‘Alışveriş Festivali’ gerçekleştirdi. Çeşitli etkinliklerin renk kattığı, yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlik, Sercan Budak konseriyle son buldu.

BAŞKAN ŞAHİN: ”GURUR DUYDUM”

Kavaklık Rotary’nin gerçekleştirdiği alışveriş festivaline katılarak, stantları gezen ve girişimci kadınları desteklemek için alışveriş yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, konuşmasında, “Kavaklık zaten bu şehrin tarihi. Kavaklık Rotary’de büyük bir vizyon var, gayret var, ufuk var, inanç ve kültür var. Yaptıkları projelere baktığımızda hepsi sosyal sorumluluk projeleri. Kız çocuğu onlardan aldığı destekle okuyor, hasta olan çocuğumuz onlardan alınan destekle tedavi oluyor. Çok özel bir kulüp. Başkanlarımın büyük başarısı var. Her dönem başkanım ayrı ayrı güzel projelere imza atıyor. Burada büyük bir sürdürülebilirlik var. Bu işler öyle kolay değil, gönüllülük gerektiriyor. Bir enerjin, inancın olacak, hiç tanımadığın bir çocuk için bir derdin olacak. Onun için buradayız. Gezdim ve gördüm ki kadınlarımızda harika bir enerji ve sinerji var. Pandemidençıktık, baharla birlikte ürünlerini sunuyorlar, o da berekete dönüşüyor. O da hasta bir evladımıza şifa olacak. Çok güzel bir etkinlik, gurur duyuyorum. Şahsım adına Kavaklık RotaryKulübüne, tüm katılımcılara tek tek teşekkür ediyorum, emeği olan herkesi hürmetle selamlıyorum. Daha güzel bir dünya için yapacak çok işimiz var” ifadelerini kullandı.

GÜZELBEY: “HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU”

Sivil toplum kuruluşu olarak toplumda farkındalık yaratan projelere imza atmak için çaba sarf ettiklerini belirten Gaziantep Kavaklık Rotary Kulübü Dönem Başkanı Av. Lebriz Keçeci Güzelbey, “Festivali yapmak üzere 5 ay önce komitemizi kurarken ilk amacımız girişimci kadınları desteklemekti. Onları bir araya getirdiğimiz bu organizasyonda gelirinin nereye bağışlanacağını programlarken SMA hastalığı konusunda farkındalık yaratmak ve SMA’lı bir çocuğumuzun tedavisine katkıda bulunmak istedik. Söz konusu SMA’lı bir çocuğumuz olunca herkes elini taşın altına koydu. Ve böylece organizasyonumuz daha da anlam kazandı. Bir sivil toplum kuruluşu olarak elimizden geldiğince güzel projelere imza atmaya çalışıyoruz. Kavaklık Rotary Kulübü olarak festivalimizdeki desteklerinden dolayı tüm katılıcılarımıza ve ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kavaklık Rotary’dan Anlamlı Etkinlik! SMA ile mücadele eden bir çocuğun tedavisine destek olacak

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İki gün süren festivalde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Festivalin ilk günü İzellik Makeup House’ın makyaj atölyesi, DS Tasarım Selen İşsever’in tasarım atölyesi, GASMEK’incam boncuk gösterisi büyük ilgi görürken; festivalin ikinci gününde Altunay Özatay tarafından çocuklar için oyuncak boyama ve kum boyama atölyeleri, Dem Mum-Buket Güç’ün mum atölyesi, Boğazköy Restaurant sahibi Kerem Özatay’ın sushi atölyesi, GASMEK’in boncuk cam gösterisi ve ebru atölyesi yoğun katılımla gerçekleşti. Festival, Sercan Budak’ın sahne aldığı bahar partisiyle son buldu.

FİRMALAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Anka Hastanesi, Hayad Restaurant, Elit Prestij Organizasyon, Boğazköy Restaurant, İzellik Makeup House, Dem Mum, D&S Atölye, DSM-Dermafirm, Altunay Özatay’ın sponsorluğunu üstlendiği festivale katılan firmalar ise şöyle:

Kavaklık Rotary Kulübü, Anka Hastanesi, Asmer Life SYM, Atte Aksesuar, Blairbag, D&S Atölye, Dem Mum, DilekcheEvents, Dönüşüm Atölyem, DSM-Dermafirm, E26 Official, Esfit Slimmer Studio, Eskici Yenici, GASMEK, Gaziantep Sanat Kulübü, Girişimci Kadınları Destekleme Derneği, İlkadım Anı Fotoğrafı, İlmek Elişleri, İpek Boutique, JumpFor Joy Butik, Kavaklık Rotaract Kulübü, Lal Gümüş, Lilyum, Luya Handcrafts, Makrami Zems, Mimarın Penceresinden Dört Mevsim Doğa(Gülay Ergün), MizyalKarabiber, Mums Butik, Nacha Butik, Nadide Antik Home, Neşeli Dükkan, Nur Butik, Ojyo Butik, Öz-El Takı Tasarım Atölyesi, Pep Silver, Pernotte By Betül, Pikare Design, Sandık, Sermois Design, Siberian Wellness, Sunflowerart, Tarz Kids Butik, TEGV, Tria Sanat, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği, Ütopya, Yeşim İşgüzar Sağlıklı Yaşam Merkezi, Zenebu Atelier.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.