UCUZ EKMEK KAVGASI! Bu Halede Geldi! Ucuz ekmek kavgası, 4 yaralı, 5 gözaltı!

UCUZ EKMEK KAVGASI! Bu Halede Geldi! Ucuz ekmek kavgası, 4 yaralı, 5 gözaltı!
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde ucuz ekmek nedeniyle meydana gelen taş, sopa ve silahların kullanıldığı kavgada 4 kişi yaralandı. Polis olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı.

Şanlıurfa'daki kavga akşam saatlerinde Yeşildirek Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede fırın işleten Ramazan Ç., 200 ekmek fişini 500 TL yerine 450 TL'den mahalleliye sattı.

İNDİRİM HABERİNİ ALINCA KAVGA ÇIKTI
50 liralık indirim haberi üzerine aynı mahallede fırın işleten Necmi A., meslektaşları ile tartıştı.Kısa sürede tartışma iki fırın çalışanlarının katılmasıyla büyüyerek, taş, sopa ve silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

MAHALLEDE KORKU DOLU ANLAR
Mahalle sakinlerinin korku dolu dakikaların yaşanmasına neden olan kavgada H.Ç. (17), Aziz Ç. (42), Ramazan Ç. (55) ve Necmi A. (47) yaralandı. Olay yerinde bulunan 1 hafif ticari aracın ise camları taş ve sopalarla kırıldı.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polisin sonlandırdığı kavgada yaralanan 4 kişi kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Mahallede polisin güvenlik önlemleri sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.