Loss Hotel Konforun Adresi

Loss Hotel Konforun Adresi

Loss Hotel, İstanbul şehrinin Esenyurt ilçesi sınırlarında konumlanan lüks ve kaliteli bir tesistir. Otel, yüksek hizmet standartlarıyla her kesime hitap etmekte ve birçok kişi tarafından rağbet görmektedir. Otel; tasarımıyla, odalarıyla, sunduğu hizmet çeşitliliğiyle her anlamda kaliteli bir tesis olmaktadır. Ayrıca gecelik konaklamaya uygun olduğu kadar uzun süreli konaklamaya da uygun standartlara sahiptir.

İstanbul Esenyurt tesisleri arasında çokça tercih edile bir otel olan Loss Hotel, seyahatleriniz süresince sizleri mükemmel bir şekilde ağırlayacaktır. Hem iş hem de tatil konaklamalarınız için burayı tercih edebilirsiniz. Üstelik Loss Hotel, bütçesi sınırlı olan aileler için de son derece avantajlı bir seçenektir. Oda ve hizmet fiyatları her bütçeye uygun ve her zevke hitap eden bir kaliteye sahiptir. Keyifli bir konaklama hayal ediyorsanız, yapacağınız, Loss Hotel tam da size göre bir seçenek olacaktır.

Otel, konukları için çok sayıda farklı imkân sunmakta ve kaliteli hizmet anlayışıyla her zaman bir adım önde olmaktadır.

Tesis müşterilerini memnun etmek adına; kablosuz internet, ücretsiz otopark, 7/24 resepsiyon hizmeti, Kahvaltı, klima, Kablosuz TV gibi pek çok hizmet sağlamaktadır.

Loss Hotel Konforun Adresi

Oda Seçenekleri

Loss Hotel, genele hitap etmekte ve konuklarına ev konforu sunmaktadır. İnsanların kendilerini güvende ve huzurlu hissetmeleri için her önlemi alan işletme, müşteri memnuniyetini ön planda tutmakta , bu yönde hareket etmektedir. Ayrıca işletme, fiyat açısından da müşterilerine fazlasıyla kolaylık sağlamakta ve indirim yapmaktadır.

Çok sayıda konuk ağırlayan Loss Hotel, 3 farklı oda seçeneğine sahiptir. Tek başınıza tatil yapabileceğiniz tek kişilik odalarda; rahatlıkla konaklayabileceğiniz çift kişilik yatak mevcuttur. Eşiniz veya arkadaşınızla tatil yapmak istiyorsanız; çift kişilik odaları tercih edebilirsiniz. Double çift kişilik yatak avantajı bulunan bu odalar aile konaklamaları için oldukça uygundur. Geniş aileler ya da arkadaş grupları için son derece ideal olan 3 kişilik odalar ise; bir tane çift kişilik yatak ile birlikte bir ek yatak daha sağlamaktadır. Kendinize ve yakınlarınıza uygun olan seçeneği tercih edebilirsiniz.

Oda hizmetinin yanında sunulan diğer hizmetler şu şekildedir;

Kablosuz internet

Kablosuz TV

Oda Servisi

Ücretsiz Otopark

Minibar

Sürekli Sıcak Su

SPA

Fitness

Kuru Temizleme Servisi

Alışveriş

Havaalanı transfer hizmeti

Güzellik ve bakım hizmetleri

Tüm bu hizmetlerden yararlanabilmek istiyorsanız, İstanbul ziyaretiniz sırasında Esenyurt ilçesinde konaklayabilir ve Loss Hotel işletmesini tercih edebilirsiniz.

Hizmet Standartları

Loss Hotel, hizmet standartları açısından fazlasıyla popüler bir işletmedir. İstanbul otel seçenekleri arasında en kaliteli ve en hesaplı hizmetleri sunan tesislerdendir. Bu yüzden de pek çok kişinin tercihi haline gelmiştir.

İstanbul'da bir otel arayışındaysanız https://losshotel.com/ hem hizmet kalitesi hem de uygun fiyatıyla iyi bir seçenek konumundadır. Üstelik burası kısa veya uzun konaklamalar için de oldukça uygundur.

Her zevke ve her bütçeye uyan bu işletmede konaklama fırsatı yakalayabilmek için rezervasyon yaptırmanız gerekebilir. Çünkü işletme ciddi anlamda ilgi görmekte ve odaları hızlı bir şekilde dolmaktadır. Bu yüzden konaklama tarihine ve süresine karar verdiğinizde rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın.

Siz de bu tesisi ve hizmet kalitesini deneyimlemek istiyorsanız, İstanbul gezinizde Esenyurt ilçesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.