Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan zanlının sağlık durumu ile ilgili flaş gelişme

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan zanlının sağlık durumu ile ilgili flaş gelişme
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik saldırı girişiminde bulunan ve yaralı olarak etkisiz hale getirilen Ümit Koçyigit'in sağlık durumu ile ilgili gelişmeler var. Hayati tehlikeyi atlatan Koçyiğit, bir iki gün içinde servise alınacak.

Edinilen bilgilere göre, Ümit Koçyiğit'in yaralı olarak kaldırıldığı   Gaziantep Doktor Ersin Arslan Hastanesi'ndeki tedavisine devam ediliyor. Yoğun bakımda tedavisi süren ve ilk getirildiğinde durumu ağır olan Koçyiğit'in bu sabah durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Koçyiğit'in hayati tehlikeyi atlattığı öğrenilirken, bir iki gün içerisinde servise alınacağı öğrenildi.

Koçyiğit'e isabet eden mermilerin tamamının ayağına ve bacağına isabet ettiği, bu nedenle sadece damarlanının zarar gördüğü, bir iki günlük tedavinin ardından servise alınacağı ifade edildi.

20 CİVARINDA SUÇ KAYDI VAR

Hastanede tedaviye alınan ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilen Ümit Koçyiğit'in yapılan araştırmada 'hırsızlık' ve 'uyuşturucu' suçlarından 20 civarında kaydı bulunduğu belirlendi. Polis ekiplerinin yaptığı detaylı araştırmada Ümit Koçyiğit'in, psikolojik sorunları da bulunduğu ve son olarak şubat ayında Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde psikiyatri bölümünde tedavi olduğu ortaya çıktı.

TERÖR ÖRGÜTLERİNCE KULLANILMA İHTİMALİ DEĞERLENDİRİLİYOR

Terör ve İstihbarat Şube Müdürlüğü polisleri, emniyete yaya olarak gelen ve kendisine canlı bomba izlenimi veren Ümit Koçyiğit'in terör örgütleri ile bağlantısını ve kullanılıp kullanılmadığını da detaylı araştırıyor. Yakınları ve irtibatlı olduğu kişilerin bilgisine başvuran polisler, Koçyiğit'in psikolojik sorunlarından dolayı mı yoksa terör örgütlerinin yönlendirmesi ile mi eylemi yaptığını belirlemeye çalışıyor.Hastanede tedavisi süren Koçyiğit'in ise şu ana kadar konuya ilişkin ifadesine başvurulmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.