KAVAKLIK ROTARY’DEN ANLAMLI ETKİNLİK! Alışveriş Festivali’nin geliriyle SMA ile mücadele eden bir çocuğun hayatına dokunacak.

KAVAKLIK ROTARY’DEN ANLAMLI ETKİNLİK! Alışveriş Festivali’nin geliriyle SMA ile mücadele eden bir çocuğun hayatına dokunacak.
Gaziantep Kavaklık Rotary Kulübü, önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Kulüp, 27-28 Mayıs tarihlerindegerçekleştireceği ‘Alışveriş Festivali’nin geliriyle SMA ile mücadele eden bir çocuğun hayatına dokunacak.

LEBRİZ KEÇECİ GÜZELBEY: AMACIMIZ FARKINDALIK YARATMAK”

Gaziantep Kavaklık Rotary Kulübü Dönem Başkanı Av. LebrizKeçeci Güzelbey, “Kavaklık Rotary Kulübü olarak SMA hastası bir çocuğumuzun tedavisine katkıda bulunarak hayatına dokunmak istedik. SMA konusunda farkındalık yaratmak için çıktığımız bu yolda girişimci kadınlarımız için de yaptıkları işi, ürettikleri ürünü tanıtabilme ortamı oluştuğunu görmek bizi ayrıca mutlu etti. Böylelikle toplumsal iki konu hakkında farkındalık yaratmanın, gündeme getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Girişimci kadınlarımızın desteklenmesigerektiğine inanıyoruz” diye konuştu.

ETKİNLİKLER

27-28 Mayıs tarihlerindeki festivalde çeşitli etkinlikler gerçekleşecek. Festivalin ilk günü olan 27 Mayıs’ta İzellikMakeup House/makyaj atölyesi, DS Tasarım Selen İşsever/tasarım atölyesi, GASMEK’ten cam boncuk gösterisi; ikinci gününde ise Altunay Özatay/ çocuklar için oyuncak boyama vekum boyama atölyeleri, Dem Mum-Buket Güç/mum atölyesi, Boğazköy Restaurant - Kerem Özatay/ sushi atölyesi, GASMEK/boncuk cam gösterisi ve ebru atölyesiolacak. Festival,Sercan Budak konseri ile son bulacak.

KATILIMCI FİRMALAR

Kavaklık Rotary Kulübü, Anka Hastanesi, AsmerLife SYM, Atölye Ayvalık, Atte Aksesuar, Blairbag, D&S Atölye, Dem Mum, Dilekche Events, DSM-Dermafirm, E26 Official, Esfit SlimmerStudio, Eskici Yenici, GASMEK, Gaziantep Sanat Kulübü, Girişimci Kadınları Destekleme Derneği, Hepsi Antepten, İlkadımAnı Fotoğrafı, İlmek Elişleri, İpek Boutique, Jump For Joy Butik, Kavaklık Rotaract Kulübü, Lilyum, Luya Handcrafts, MakramiZems, Mimarın Penceresinden Dört Mevsim Doğa(Gülay Ergün), Mizyal Karabiber, Mums Butik, Nacha Butik, Nadide Antik Home, Neşeli Dükkan, Nur Butik, Ojyo Butik, Öz-El Takı Tasarım Atölyesi, Pep Silver, Pernotte By Betül, Pikare Design, Sermois Design, SiberianWellness, Sunflowerart, Sunny Home Design, Tarz Kids Butik, TEGV, Tria Sanat, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği, Ütopya, Yeşim İşgüzar Sağlıklı Yaşam Merkezi, ZenebuAtelierfestivale katılacak firmalar.

SPONSORLAR

Anka Hastanesi, Hayad Restaurant, Elit Prestij Organizasyon, Boğazköy Restaurant, İzellikMakeup House, Dem Mum, D&S Atölye, DSM-Dermafirm, Altunay Özatay.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.