G10 temsilcileri GESOB Başkanını ziyaret etti

G10 temsilcileri GESOB Başkanını ziyaret etti

ORTAK HEDEF KALİTE

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen İsmet Özcan ve G10 temsilcileri Gaziantep’te basın ile meslek odaları arasındaki iletişimi masaya yatırdı. Gaziantep’e her alanda kalite getirilmesi için görüş alışverişi yapıldı.
Gaziantep’te G10 çatısı altında bir araya gelerek çözüm ziyaretlerini sürdüren gazete temsilcileri, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul ile Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen İsmet Özcan’ı ve Yönetim Kurulu’nı ziyaret ettiler.

ÖZCAN: ESNAF PROJEYE OY VERDİ

Ziyarette GESOB’da yaşanan değişimle ilgili konuşan Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özcan, geniş katılımlı bir seçim gerçekleştirdiklerini belirterek, ‘’Esnaf değişime inanarak projeye oy verdi. Seçim öncesi verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Kongre ile birlikte kent esnafının yıllardır birikmiş sorunlarının çözümü için meşaleyi yakmış olduk. Bu süreçte kentimizin bazın kuruluşlarıyla uyum içerisinde çalışacağız. Medyanın önemini biliyoruz ve bu sektörde yapılacak çalışmalara destek olmaya hazırız’’ dedi.

‘’BASIN TARAFSIZ OLMALI’’

G10 birliğinin gazetecilik sektöründe sorunların çözümü için yaptığı çalışmaları takip ettiğini de vurgulayan Başkan Özcan, ‘’G10 temsilcilerine bu nazik ziyaretleri için yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Biz seçimi kazanarak uzun yıllar sonra bir değişime imza attıysak, G10 ekibi de basının birlikte hareket ederek çözüm arayışında ilki gerçekleştirdi. Basın ve medya tarafsız olmalı. Demokraside 4. Kuvvet olan basınımız kentin her kademedeki gelişim ve değişiminde önemli rol oynamaktadır. Bu nedenle yeni dönemde basınımızla sürekli istişare ederek kentimiz adına ortak projeler hayata geçireceğiz’’ diye konuştu.

‘’KALİTE İÇİN KARARLIYIZ’’,

G10 adına konuşan temsilciler ise, her alanda hızlı bir değişim ve gelişim gösteren Gaziantep’te basın kuruluşları olarak bu değişime ayak uydurmak için yola çıktıklarını belirterek, ‘’Öncelikle yeni seçilen GESOB Başkan ve yönetimimi kutlarız. Makamlar uzun süre meşgul edilmemeli. Makam körlüğü yaşanmadan değişimler olması gerektiğini düşünüyoruz. Kentin her kademesinde heyecanlı ve yeniliğe açık isimlerin olması kentte kalite ve marka vizyonlarına ulaşımı kolaylaştırır. G10 olarak öncelikle bu anlayışı kendi sektörümüzde inşa etmek için yola çıktık. Kararlıyız ve önmeli bir yol aldık’’ dediler.

70 ODA İLE İSTİŞARE TOPLANTILARI YAPILACAK

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Yönetim Kurulu ve G10 temsilcileri ziyarette GESOB’a bağlı 70 oda ile basın kuruluşlarının arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve yeni çözümler üretilmesi adına görüş alışverişi yapıldı. G10 ekibi odaları ziyaret ederek seri istişare toplantıları yapacak. Başkan İsmet Özcan ise, bu ziyaretlerin her iki sektör içinde hayırlı olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.