Erdemoğlu’na Trabzon alkışı

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından birisi olan Gaziantep, Adıyaman ve Adana’ya yaptığı sosyal desteklerle kamuoyundan takdir kazananan Erdemoğlu bu kezde Gaziantep-Trabzon gönül köprüsünü kurarak Akçaabat Spor Lisesi Kompleksi’nin temelini attı. Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 1979 yılında Trabzon’da Karadeniz Teknik Üniversitesi Fizik Bölümünü kazandığını, ilk tüccarlığını da Trabzon’da halıcı Ahmet Öztürk’ten öğrendiğini ve bu nedenle Trabzon’a vefa borcunu spor kompleksi yaparak en azından ödemek istediğini açıkladı.

Gaziantep, Adıyaman, Adana ve bir çok ilde yatırımları bulunan Erdemoğlu Holdihg, sosyal hizmetlerine devam ederken Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Fizik bölümünden mezun olduktan 43 yıl sonra Akçaabat Spor Lisesi kompleksinin temelini atarak vefa borcunu ödeyeceğini belirtti.

GAZİANTEP’TEN ÖZEL UÇAK
Erdemoğlu Holding, Trabzon’daki spor lisesindeki temel atma töreni için Adıyaman, Gaziantep ve Adana’daki işadamları ve bürokratları özel uçakla Trabzon’a taşıdı. Erdemoğlu Holding’in temel atma törenine Gaziantep’ten Vali Davut Gül başta olmak üzere Gaziantep milletvekilleri Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Sasa Genel Müdürü eski CHP milletvekili Mehmet Şeker, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Berk, Angel halı yönetim kurulu başkanı Ekrem Algan, Medical Park Genel Müdürü Hayrullah Kubba, Arslan Bakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Cesim Arslan, Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Kadooğlu, Törene, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Ahmet Uzer, Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, eski bakanlardan Faruk Nafız Özak, Gürteks İplik Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Özkaya’nın yanı sıra bir çok sanayici ve işadamlarının yanı sıra STK başkanları katıldı.

HEM İBRAHİM, HEMDE ALİ ERDEMOĞLU’NA PLAKET VERİLDİ
Akçabaat’a yapılacak olan spor lisesinin temel atma töreninden sonra Trabzon valisi İsmail Ustaoğlu, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Erdemoğlu’na ayrı ayrı plaketler verdi. Ustaoğlu, Erdemoğlu ailesine bu yatırımları için teşekkür etti.

150 MİLYON TL’LİK YATIRIM
Trabzon'da, Erdemoğlu Holding tarafından 150 milyon liralık yatırımla inşa edilecek Akçaabat Spor Lisesi Kompleksi'nin temeli atıldı. Protokol üyeleri, dua edilmesinin ardından, yaklaşık 150 milyon liraya mal olacağı belirtilen, 4 katlı 6 derslikli okul, 2 katlı çok amaçlı spor salonu ve 5 katlı 150 kişilik öğrenci pansiyonunun da yer alacağı Akçaabat Spor Lisesi Kompleksi'nin temelini attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.