Fotoğraflı Çevirisi

Fotoğraflı Çevirisi

Fotoğraflı çeviri yap ile artık tarama süreciyle vakit kaybetmenin önüne geçmek mümkündür. Aspa Tercüme olarak sizlere fotoğraftan direkt çeviri imkanı sunuyoruz. Bu sayede fotoğrafta olan dosyanızı Word üzerine yeniden yazmak ya da aktarmak zorunda kalmadan sistemimize yüklediğiniz görsel üzerinden çeviri yapmaktayız.

Böylelikle sizler vakitten kazanırken aynı zamanda en doğru çeviriyi de elde edeceksiniz. Başka bir yere aktarırken yaşanabilecek olası yazım hatalarının önüne geçmesi nedeni ile fotoğraflı çeviri yap işlemi avantaj sağlamaktadır.

Başta İngilizce tercüme olmak üzere tüm dillerde yapabilirsiniz. Fotoğraftan çeviri işlemi için bu alanda uzman bir ekibimiz bulunmakta ve ekibimiz birçok dilin çevirisini yapabilmektedir. Farklı dillerde uzman olan çevirmenlerimiz sizlerin fotoğraftan çeviri yapılacak yazı konusuna göre de uzmanlaşmaktadır. Bu sayede çeviri en hassas ve doğru biçimde gerçekleşmektedir.

Sistemimizden online fotoğraflı çeviri yap işlemi birkaç adım ile gerçekleşebilmektedir. Öncelikle Aspa Tercüme sistemimize üye olmalı ve sonra fotoğraf dosanızı yüklemeniz gerekmektedir. Burada ücret hesaplama işlemi yapılacaktır. Sizlere sunduğumuz teklif uygun ise anında değerlendirebilir veya dilerseniz uygun olduğunuz zaman fotoğraftan çeviri yap işleminizi devam ettirebilirsiniz. İstediğiniz dosya formatında yapılacak çeviriler isterseniz yine görsel üzerine de düzenlenebilmektedir.

Profesyonel Çevirmenler ile Fotoğraflı Çeviri

Aspa Tercüme Bürosu bünyesinde bulunan tüm çevirmenlerimiz alanında oldukça profesyoneldir. Çevirmenlerimizi seçerken onlardan başvurdukları dil ile ilgili yeterli donanıma sahip olup olmadıklarına dair belgeler istemekteyiz. Aynı zamanda birtakım sınavlara tabi tutarak sizlerin çevirilerini gerçekleştirmeden önce deneyimlerinden ve uzmanlıklarından emin olacak çalışmalar da yürütmekteyiz.

Profesyonel çevirmenlerimiz fotoğraflı çeviri yap hizmeti konusunda da uzmanlıklarını göstermektedir. Çevirilerimiz alanında uzman çevirmenimiz tarafından yapıldıktan sonra seçtiğiniz dilde çeviri yapabilen başka uzmanlarımız tarafından da değerlendirilerek en iyi haine getirilmektedir. Aspa Tercüme firmasının çalışanları en iyi sonuca ulaştıktan sonra içeriğinizi sizlere belirtilen saat içerisinde teslim etmektedir.

Fotoğraflı çeviri yap işlemi için yüklediğiniz fotoğraf tamamen SSL güvenlik sistemi çerçevesinde korunmaktadır. Bu konu hakkından almak istediğiniz ayrıntılı bilgiler için canlı destek hattına danışabilirsiniz. Aynı zamanda dilerseniz gizlilik anlaşmamıza web sitemiz üzerinden ulaşarak bu konu hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Fotoğraftan Çeviri İçin Bütçe Dostu Fiyatlar

Aspa Tercüme olarak herkese hitap etmek istemekteyiz. Bu nedenle çevirilerimizi bütçe dostu olarak planlarken sizlerin de tercüme firmamızın çeviri kalitesinden faydalanması için uğraş gösteriyoruz. Fotoğraflı çeviri yap işlemi için belirlenen ücret sonrasında ödeme yapmak isterseniz

Havale ve EFT seçeneklerimiz bulunmaktadır. Aynı zamanda BKM Express imkanı da söz konusudur. VISA, MasterCard ve American Express kartları üzerinden ödeme yapabilmek mümkündür. Yapılan ödemeler tamamen koruma altında olup bilgilere sadece siz erişebilmektesiniz.

Fotoğraflı çeviri yap işlemi için fiyat hesaplaması ise fotoğrafta yer alan kelime sayısı ile diller arasındaki duruma bağlı olarak belirlenmektedir. Yani dilin kendisi de belirleyici olmaktadır. Ödem yaptıktan sonra faturayı sistem üzerinden PDF olarak indirebilirsiniz.

Fotağraflı Çeviri Hakkında Sık Sorulan Sorular

1-Aspa Tercüme fotoğraflı çeviri yüklemesi nereye yapılmaktadır?

Aspa Tercüme fotoğraflı çeviri yüklemeleriniz için üye olmanız gerekmektedir. Sonrasında ana sayfada yükleme bölümü yer almaktadır.

2-Aspa Tercüme fotoğraflı çeviri ücretine noter ücreti dahil midir?

Aspa Tercüme üzerinden alacağınız fotoğraflı çeviri ücretine noter ücreti dahil değildir. Onların ücreti sayfa başına alınmaktadır.

3-Aspa Tercüme kargo ücreti ne kadardır?

Aspa Tercüme’nin çevirilerini kargo ile almak isteyenler için ek bir ücret bulunur. Bu ücreti kargo firması belirlemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.