Gaziantep'te Kadına İşkence Yapıldığı İddiası Sosyal Medyayı Salladı! Canpati Gaziantep’ten olay iddia! Gaziantep'te hayvansever kadın bir şahıs tarafından yaralandı ve öldürülmek istendi!

Gaziantep'te Kadına İşkence Yapıldığı İddiası Sosyal Medyayı Salladı! Canpati Gaziantep’ten olay iddia! Gaziantep'te  hayvansever kadın bir şahıs tarafından yaralandı ve öldürülmek istendi!
Flaş haber!

İşte Canpati Gaziantep’in açıklaması!

“18.05.2022 tarihli Nizip Hancagız beslemesi sırasında , sırf dağ başında yaşamaya çalışan sokak hayvanlarını beslemek istediği için, Bir Kadın ÖLDÜRÜLMEK istendi… Erdal Yalçınkaya isimli şahıs, Cansu hocamızı önce darp edip , sonra metrelerce yerde sürükleyerek, ayağıyla eline basıp, telefonunu zorla gasp etmiş, ardından Cansu hocamızı kayalıkların bitimindeki baraja atmaya çalışmıştır.. Bir Kadın dün sırf sokak hayvanlarını besliyor diye ÖLDÜRÜLECEKTİ… Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdaheleyi yapmıştır…Cansu hocamızın Tansiyonu 18-12 olduğundan dil altı hapı verilmiş olup, sol kulağı ve kafa tasının sol tarafı darp edilip, parçalanmıştır.. Cansu hocamız geceyi Nizip hastenesinde ve karakolunda geçirmiş olup , kayalıklara atılan telefonu 5-6 saat sonra kullanılamaz halde bulunup jandarmaya teslim edilmiştir.
Şahıs, tüm belgeler ve darp raporu mevcut olduğu halde , Nizip Karakolunda serbest bırakılmıştır… ”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.