Gaziantep’te belediyenin sattığı 15 Temmuz’daki arsaları hangi gizli zenginler aldı? 2 bin TL’lik a2 villanın metre karesi 10 bin TL’ye satıldı

Gaziantep’te  belediyenin sattığı 15 Temmuz’daki  arsaları hangi gizli zenginler aldı? 2 bin TL’lik a2 villanın metre karesi 10 bin TL’ye satıldı

Gaziantep’in Şehitkamil ilçe belediyesi İbrahimli ve 15 Temmuz mahallelerinde toplam 5 arsayı ihaleye çıkardı. Toplam 5 arsanın ihalesine yaklaşık 200 kişi başvurdu. Yapılan ihalelerde İbrahimli’deki 6 bin TL’ye satışa çıkarılan arsa metre karesi 18 bin TL’ye satılırken yine aynı şekilde 15 Temmuz mahallesinde A2 villa arsalarının da 1 metrekaresi 2 bin TL’den satışa sunuldu. İhaleye girenlen tarafından çılgın bir artış sağlanırken bu arsaların ise metre karesi 10 bin TL’ye satıldı İhaleyi alan isimlerinin ilk kez duyulduğu ve milyon milyon para vererek arsaları aldıkları öğrenildi.

İHALEYE 200 KİŞİ KATILDI
15 Temmuz ve İbrahimli’deki 5 arsanın ihalesine 200 kişi katılırken ihaleye girmek için Şehitkamil Belediyesi’nin önünde arsayı alabilmek için saatlerce kapıda beklediler. Şehitkamil Belediyesi’nin sattığı 5 arsanın toplam bedelinin 30 milyon TL gelir elde ettiği ifade edildi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NİN PARK YERİNDE İHALECİLERİN MİLYONLUK ARABALARI DİKKAT ÇEKTİ
Şehitkamil Belediyesi’nin 15 Temmuz ve İbrahimli mahallelerinde arsa ihalesine girmek için adeta otoparkta ve cadde üzerinde milyonluk arabalar görülürken Gaziantep’in ne kadar gizli zengin olduğununda fotoğrafı ortaya çıktı.

İŞTE MİLYONLUK ARSALARI ALAN GİZLİ ZENGİNLER KİMLER?
Gaziantep’te 15 Temmuz mahallesindeki 841 metre kare arsa 2 bin TL’den ihaleye çıkarılırken metresi 10 bin TL’ye Ahmet Ercan Kılıç, yine 15 Temmuz’daki 481 metre kare arsayı 4 milyon TL’ye Delteks tekstil alırken, bir başka arsayı 4 milyon TL’ye Cafer Ceylan satıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.