Erdemoğlu’nun Trabzon’a vefası

Erdemoğlu’nun Trabzon’a vefası

Erdemoğlu Holding, bir yandan ülkemizin kalkınma hedeflerine ulaşması için var gücüyle çalışırken, diğer yandan da geleceğimiz olan gençlerimizin her türlü eğitimine katkıda bulunmaya devam ediyor. Bu hedef doğrultusunda Üniversite eğitimini Karadeniz’de yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, bu kez üniversite eğitimini aldığı Trabzon’a Spor Lisesi Kompleksi yaptırıyor. Karadeniz’e vefa borcunu ödemeye hazırlanan Erdemoğlu’nun yaptıracağı Spor Lisesi’nin temel atma töreni ise 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü gerçekleşecek.

ÜNİVERSİTE EĞİTİMİNİ KTÜ’DE YAPTI
Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Üniversite eğitimi Karadeniz Teknik Üniversitesi fizik bölümünde tamamladı. Erdemoğlu, Karadeniz’de eğitimini tamamlarken şimdilerde ise Trabzon’a spor lisesi kazandırmak için ilk adımını attı. Erdemoğlu’nun ticaret hayatı ise yeni Trabzon’da başladı. Trabzon’da sağlam dostluk ilişkileri kuran Erdemoğlu’nun Trabzon’a karşı ayrı bir sevgi bağı oluştu. Bu önemli projenin de Trabzon’da olmasının en büyük sebebi bu şehre olan sevgiden kaynaklanıyor. Bu proje ile ibrahim Erdemoğlu hem Trabzon şehrine olan vefa borcunu ödemiş olacak hem de Gaziantep ve Trabzon şehirlerinin kardeş şehir olmasına vesile olacak.

TRABZON AKÇAABAT SPOR LİSESİ
İbrahim Erdemoğlu’nun ticaret hayatına atıldığı Trabzon’a yaptıracağı Trabzon Akçaabat Spor Lisesi Kompleksi’nin temel atma töreni 21 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek. Gaziantep ile Trabzon arasındaki kardeşlik köprüsünü oluşturan Erdemoğlu’nun yapacağı bu spor lisesinin temel atma törenine çok sayıda işadamı ve siyasetçinin katılacağı öğrenildi. Temal atma töreninin ise 21 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’da olacağı kaydedildi.

16 DERSLİKLİ OLACAK
Akçaabat Söğütlü Mahallesi’nde yapılacak olan spor kompleksi, 16 derslikli lise ve 144 öğrenci kapasiteli yurt binasından oluşan Akçaabat Spor Lisesi Komplesi yapımı için harekete geçen Hayırsever işadamı İbrahim Erdemoğlu’nun bu projesinin kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.