Gaziantep'te Vatandaş Soruyor: 'DERDİMİ KİME ANLATACAĞIM?' Gaziantep’te akıl almaz olay! Teker mazgalın içine girdi! Lastiğin patlaması sonucu araçta maddi hasar meydana geldi!

"Gaziantep’te seyir halinde olan otomobilin tekeri üzerinden geçtiği mazgalın içine düştü. Lastiğin patlaması sonucu araçta maddi hasar meydana gelirken mağdur vatandaş, muhatap bulamadığını aktardı."

Gaziantep’te seyir halinde olan aracın tekeri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait olan mazgalın içine girdi. Mazgalın içine gömülen teker patlarken sürücü büyük şok yaşadı.

Merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi’ndeki Arif Erkin Sokakta yaşanan olay sonrası Büyükşehir Belediyesini aramasına rağmen muhatap bulamadığını iddia eden vatandaş, araçta oluşan zararının giderilmelisini talep ediyor.


“DERDİMİ KİME ANLATACAĞIM?”

Atatürk mahallesinde yaşanan olayı rezalet olarak nitelendiren mağdur vatandaş, Büyükşehir Belediyesi’nin kontrol alanında olan yolda arabasının mazgalın içine düştüğünü söyledi. Olayın ardından muhatap bulamadığını aktaran vatandaş, “Buradaki duyarlı vatandaşlar burada defalarca kaza olduğunu bir aydır belediyeyi aradıklarını ancak  muhatap bulamadıklarını belirtiler. Bir vatandaş olarak derdimi kime anlatacağım bilmiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.