Gaziantep İntiharlar Şehri Oldu! Gaziantep'te İntiharların Ardı Arkası Kesilmiyor!

Gaziantep İntiharlar Şehri Oldu!  Gaziantep'te İntiharların Ardı Arkası Kesilmiyor!
Gaziantep’te bankada özel güvenlik görevlisinin şok intiharı, AVM’de kendini atan kadının intiharı, bir doktorun intiharı ve Kantar inşaat firmasının sahibinin intiharı ardı ardına gelince haklı olarak “Neler Oluyor Bize” sorusu akıllara geliyor.

Gaziantep’te özellikle son günlerde ardı ardına intihar vakaları yaşanıyor.

KANTAR’IN İNTİHARI

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Yamaçtepe Mahallesi’nde de iddiaya göre, Gaziantep’te faaliyet gösteren Kaan İnşaat sahibi Selçuk Kantar, sabah saatlerinde Yamaçtepe Mahallesi’nde bulunan kendisine ait inşaat alanına geldi. Daha sonra tabancasını çıkaran Kantar, bilinmeyen bir nedenle kafasına sıkarak intihar etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Gaziantep’in köklü inşaat firmalarından birinin sahibi olan Ömer Kantar’ın yeğeni Selçuk Kantar’ın hayatını kaybetti

HAMİLE KADININ İNTİHARI

Gaziantep’te bir AVM’de hamile olan Sevgi Alkayış bir anda sandalyenin üzerine çıkıp kendini boşluğa bıraktı! Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından yapılan müdahalelerde kadının yaklaşık 8 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. 2 çocuk annesi olan Alkayış’ın intihar sebepleri soruşturulurken iddialar üzerine uyuşturucu kullandığı ve fuhuşa sürüklendiği bilgisi oldukça ses getirdi.

BANKADAKİ İNTİHAR OLAYI

Şehitkamil ilçesi Prof. Dr. Muammer Aksoy Bulvarı’nda bulunan bir banka şubesinde 4 yıldır güvenlik görevlisi olarak çalışan 38 yaşındaki Bekir Özdemir, mesai saatinde kendisini bankada bulunan bir odaya kilitledi. Özdemir, daha sonra beylik tabancası ile kalbine ateş etti. Silah sesini duyan banka çalışanları odaya girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı.

DOKTOR, SİLAHI İLE CANINA KIYDI

Bu ayın başında Şahinbey ilçesinde Kilis yolu üzerinde bulunan bir bağ evinde akşam saatlerinde Dahiliye Uzmanı Dr. Burhanettin İzzet Seçkin ile doktor olan eşi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine evde bulunan tabancasını çıkaran İzzet Seçkin eşine doğru birkaç el ateş etti. Meryem Seçkin her iki ayağından yaralanırken o esnada silahı başına dayayan İzzet Seçkin, kafasına sıkarak intihar etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.