Gaziantep Eski Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dan Fırsatçılara Tepki

Gaziantep Eski Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dan Fırsatçılara Tepki
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından düşük faizli konut kredisini açıklamasının ardından ev fiyatları tavan yaptı. Halihazırda ateş pahası olan konutlarımız, artık İstanbul boğazına nazır konutların bile üstünde fiyatla satışa çıkarılıyor. İbrahimli’de 4,5 Milyon TL’ye konut satılırken, İstanbul Beşiktaş'ta ise bir konut 2 Milyon TL’ye satılıyor. Gaziantep’teki bu konut enflasyonuna bir tepki de AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar’dan geldi. Tayyar, “Fırsatçılar bu puslu havayı sever” yoru

Gaziantep’te konut fiyatlarına güç yetmiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son açıklamasının ardından fahiş oranda artan konut fiyatları, vatandaşların ev sahibi olma hayallerinin de yıkılmasına neden oldu. Kentte vatandaşların büyük tepkisine neden olan konut fiyatları, AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar’ında gündeminde.

FIRSATÇILARA TEPKİ!

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, konut fiyatlarında uygulanan fırsatçılığa tepki gösterdi. Tayyar, “Konut, barınma ihtiyacı kadar Türkiye’de bir yatırım aracı. Kur/Faiz/Enflasyon dengesi bozulduğunda konut piyasası da olumlu/olumsuz bundan nasibini alır. Fırsatçılar bu puslu havayı sever. Onlarla mücadele ederken soruna bütüncül yaklaşılmazsa maksat hasıl olmaz. Naçizane” ifadelerini kullandı.

Tayyar’ın bu çıkışı kentte konut fiyatlarında fırsatçıların neden olduğu artışları bir kez daha gözler önüne serdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.