CHP Gaziantep il ve ilçe teşkilatları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

CHP Gaziantep il ve ilçe teşkilatları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.
CHP Gaziantep il ve ilçe teşkilatları, Ankara’ya görüşmeye gitti. Milletvekilleri ve başkanlardan oluşan heyet, TBMM’de CHP’nin Grup Toplantısına katıldıktan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ve Oğuz Kaan Salıcı ile bir araya gelerek, Gaziantep’i ve ülke gündemini değerlendirdiler.

CHP Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan eşlik ettiği heyette, İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Aydın Şahin, Şehitkamil İlçe Başkanı Yunus Emre Özmen, Araban İlçe Başkanı Hüseyin Kılıç, Oğuzeli İlçe Başkanı Mustafa Dinçkan Yavuzeli İlçe Başkanı Seydi Vakkas Dağlı, Nizip İlçe Başkanı Mehmet Bozfırat, Karkamış İlçe Başkanı Metin Göğebakan, Nurdağı İlçe Başkanı Fatih Dinç, İslahiye İlçe Başkanı Mustafa Köse yer aldı.

TBMM’deki gurup toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu’nu dinleyen heyet daha sonra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Gaziantep ve ülke gündemini değerlendirildiği toplantının ardından, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’i de ziyaret eden heyet Gaziantep’teki siyasi çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

CHP Gaziantep il ve ilçe teşkilatları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİ EŞLİK ETTİ

Gaziantep CHP’nin Ankara heyetinde İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar ile yeni göreve başlayan Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Aydın Şahin, Şehitkamil İlçe Başkanı Yunus Emre Özmen, Araban İlçe Başkanı Hüseyin Kılıç, Oğuzeli İlçe Başkanı Mustafa Dinçkan Yavuzeli İlçe Başkanı Seydi Vakkas Dağlı, Nizip İlçe Başkanı Mehmet Bozfırat, Karkamış İlçe Başkanı Metin Göğebakan, Nurdağı İlçe Başkanı Fatih Dinç, İslahiye İlçe Başkanı Mustafa Köse yer aldı. Gaziantepli heyete Ankara’da CHP Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan eşlik etti.

VERİMLİ BİR GÖRÜŞME OLDU.

CHP Gaziantep il Bakanı Neşet Uçar, Ankara temaslarının çok verimli geçtiğini, Gaziantep’te yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdiklerini belirterek ‘’Genel Başkanımızla yaklaşık 1 saat süren bir görüşme yaptık. Gaziantep’teki yatırımları ve çalışmaları anlatma fırsatı bulduk. Türkiye’de CHP’nin hedefi neyse Gaziantep’te o olacağını konuştuk. Ülke gündemine ait siyasi ekonomik ve diğer konularda fikir alış verişinde bulunduk. ‘’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.