Nefise Necip Teymur İlkokulunda 4/A sınıfı öğrencileri eTwinning projesinde

Nefise Necip Teymur İlkokulunda 4/A sınıfı öğrencileri eTwinning projesinde
Nefise Necip Teymur İlkokulunda 4/A sınıfı öğrencileri eTwinning projesinde

Gaziantep in Şehitkamil ilçesine bağlı Nefise Necip Teymur İlkokulunda 4/A sınıfı öğrencileri Türkiye nin dört farklı ilinden yer aldığı on öğretmen ve öğrencileriyle ‘Aydınlık Gelecek Tasarrufla Gelecek’ isimli eTwinning projesinde yer alıyor.

Para tasarrufu ,yiyecek tasarrufu, elektrik tasarrufu ve su tasarrufu konuların ele alındığı projede öğrenciler yaptıkları etkinliklerle hem kendileti tasarruf konusunda bilinçleniyor hem de çevresindekilere örnek oluyor.Örneğin ,elektrik tasarrufuna dikkat çekmek için ‘Enerji Avcıları’ bantları takıp teneffüsler de gereksiz yanan lambaları kapatmak konusunda arkadaşlarını uyardılar . Para tasarrufu ile ilgili geri dönüşüm malzemeleriyle tasarladıkları kumbaralarla tasarrufun önemi kavradılar.Su tasarafuna dikkat çekmek için tişört boyama ve boyadıkları tişörtleri giyerek sınıfları gezdiler.

Projede yer alan sınıf öğretmeni Hatice YEŞİLNACAR ve İngilizce öğretmeni Kamile KOÇ eTwinning projelerinin iletişim kurma, problem çözme ,hayal gücünü kullanma ,sosyalleşme ,web2.0 araçlarını kullanma açısından çok önemli olduğunu söylediler .Projede her konuda destek olan okul müdürü Ali ÇALI

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.