Artık biz onların insanlığından utanıyoruz! Pakistan'da Bir Grup Erkek Vefat Eden Genç Kadını Mezarından Çıkartarak Tecavüz Etti

Artık biz onların insanlığından utanıyoruz! Pakistan'da Bir Grup Erkek Vefat Eden Genç Kadını Mezarından Çıkartarak Tecavüz Etti
Artık biz onların insanlığından utanıyoruz. Pakistan'da bayramda vefat eden bir kadının cesedi mezarından çıkartıldı ve bir grup erkek ölü bedenine tecavüz etti...

Geçtiğimiz gün Pakistan'ın Gujrat kentindeki Chak Kamala köyünde kimliği bilinmeyen bir grup erkek, genç bir kadını mezarından çıkartarak tecavüz etti.

Yerel haberlere göre, fiziksel ve zihinsel engeli bulunan genç kadın 4 Mayıs'ta hayatını kaybetti ve ailesi aynı gün toprağa verdi.


Ölen genç kızın akrabaları ertesi sabah mezarlığı ziyarete gittiler. Akrabalar, mezarlığın kazılmış olduğunu ve cesedin de üstü açık bir şekilde üstünde yattığını gördüler.

Cansız bedeninin mezardan 200 metre uzaklıkta yattığını gördükleri zaman vücudundaki tecavüz belirtilerini de fark ettiler. Hayatını kaybeden genç kadının amcası polise gitti ve soruşturma başlatıldı.
Pakistan Müslüman Birliği (PMLN) genel sekreter yardımcısı Attaullah Tarar, 6 Mayıs'ta Twitter'dan 17 şüphelinin sorguya çekildiğini ve olayla ilgili soruşturmanın yürütüldüğünü belirtti.


Cesedin 2 buçuk metre derinlikten nasıl ya da kim tarafından çıkartıldığı ise henüz bilinmiyor. 

Biz artık bu haberleri görünce kendi insanlığımızdan utanıyoruz, umarız bir an önce yakalanırlar...

Kaynak: https://www.opindia.com/2022/05/pakistan-dig-up-grave-teenage-woman-rape-her-corpse/

 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.