Milyonlarca işyeri sahibini ilgilendiriyor: İnternet ücreti 10 TL olacak!

Milyonlarca işyeri sahibini ilgilendiriyor: İnternet ücreti 10 TL olacak!
Türk Telekom yeni düzenlediği kampanya ile esnafa destek oluyor. Kampanya kapsamında, sabit internet müşterisi olan Türk Telekomlular, ilk 6 ay boyunca fiber güçlü internete 10 TL karşılığında sahip oluyorlar. Altı ay geçtikten sonra ise ayda 139 TL karşılığında fiber güçlü internet kullanmaya devam edebilecekler.

Türk Telekom’un sunduğu bu avantajlı kampanyaya isterseniz online başvuru formu doldurarak, isterseniz de size en yakın ofis ve mağazalara giderek yapabilirisiniz.

Türk Telekom’un web sayfası üzerinden duyurduğu bu avantajlı kampanya ‘esnafa destek kampanyası’ ismi ile duyuruldu. Kampanyanın bu yılın sonuna kadar yani 31 Aralık 2022 tarihine kadar geçerli olacağı açıklandı.

Esnafa Destek Kampanyası Ayrıntıları

Milyonlarca işyeri sahibini ilgilendiriyor: İnternet ücreti 10 TL olacak!

Türk Telekom’un sunduğu bu avantajlı fiyatları içeren kampanyası, kampanyaya katıldıktan sonra 30 ay boyunca indirimli fiyatlar sunulacak olup, 30 aylık taahhüt süresi sonunda aktif olan tarife üzerinden ücretlendirmeler yapılacaktır.

Kampanyanın sunduğu avantajlardan yararlanan kullanıcıların yalın paketleri tercih etmesi halinde, taahhütleri süresince faturalarına ek olarak 12 TL yalın internet aylık erişim ücreti yansıtılacaktır. Ayrıca yine yalın internet başvurusunda bulunan kullanıcılardan, sabit telefon hattı olmayanlardan devre hazırlama ücreti alınmayacaktır.

Kampanyanın avantajlı fiyatlarından yararlanan kullanıcılar, eğer tarifelerinde değişikliğe gitmek isterlerse kendi kullandıkları internet paketinden daha düşük olmamak şartıyla taahhüt süreleri boyunca değişiklik yapma hakkına sahip olacaklar.

Türk Telekom’un ‘esnafa destek kampanyası’ adı ile duyurduğu bu kampanyada ücretsiz olarak modem verilmeyecektir. Ancak kampanya kapsamında uygun taksitlerle modem satışı yapılmaktadır. Standart modem için aylık 20 TL karşılığında 24 ay vade, Premium modem için ise aylık 30 TL karşılığında 24 vadeli kampanyaları müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Kampanya Paket ve Ücretlendirmeleri 

  • 35 Mpbs Full Limitsiz İnternet: ilk 6 ay 10 TL, sonrasında ise 139 TL
  • 50 Mpbs Full Limitsiz İnternet: ilk 6 ay 10 TL, sonrasında ise 153 TL
  • 100 Mpbs Full Limitsiz İnternet: ilk 6 ay 10 TL, sonrasında ise 173 TL

Kampanya kapsamında belirtilen bu ücretler 30 aylık taahhüt sonrasında verilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.