'GAZİANTEP ŞEHİR HASTANESİ MASALI'...Gaziantep şehir hastanesi 4 sağlık bakanı eskitti!

'GAZİANTEP ŞEHİR HASTANESİ MASALI'...Gaziantep şehir hastanesi 4 sağlık bakanı eskitti!
26 Aralık 2013 yılında Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından temeli atılan İbni Sina bölgesindeki Gaziantep Şehir Hastanesi 330 bin metre alana yapılırken kapalı olan olarak 650 bin metre kare olurken 475 Polikinilik oda sayı bulunurken ortadoğunun en büyük şehir hastanesi olacağı belirtildi.

TEMELİ 2013 YILINDA ATILDI
Gaziantep Şehir Hastanesi’nin temeli 2013 yılında atılırken 9 yıldan buyana sürekli hastanenin hissedarlarının değişmesi nedeniyle inşaat çok yavaş ilerlemesi nedeniyle bir türlü bitmediği belirtildi.

4 SAĞLIK BAKANI ESKİTTİ
Gaziantep Şehir Hastanesi 26 Aralık 2013 yılında temeli dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu atarken, daha sonra Sağlık Bakanları Recep Akdağ ile Ahmet Demircan ve şu andaki Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı eskiterek bitimi kime kısmet olacağı merak ediliyor. Mevcut Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanenin 2023 yılında biteceğini söylemesine rağmen yine inşaatın durmasının dahada uzayacağı öğrenildi.

HİSSE DEVRİNDE SIKINTI YAŞANDI
Rönesans inşaat tarafından % 51’inin alınan ve daha sonra diğer hissedarlarla sorun çıkınca Gaziantep Şehir Hastanesinin inşaatı tekrar durdu. Rönesans inşatın sorumluları Şehir hastanesindeki inşaatın uzamasını engellemek için biran önce hisse devrini almak için yoğun çaba sarfettikleri belirtilti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.