Akbank'ta hesabı olanlar dikkat: Hesabınıza 6 GB hediye internet tanımlanacak!

Akbank'ta hesabı olanlar dikkat: Hesabınıza 6 GB hediye internet tanımlanacak!
Akbank, internet kullanım paketleri sunan son kampanyasını duyurdu. Bankanın mobil uygulaması olan Akbank Mobil üzerinden ilk kez banka müşterisi olanlara 2 GB, bunun üstüne Vodafone faturası için otomatik ödeme talimatı verenlere ekstradan 4 GB internet kullanımı hediye ediliyor.

Akbank, müşterilerinin hizmetine sunduğu yeni kampanyasını açıkladı. Vodafone ile iş birliği yapılan bu kampanyada, koşulları sağlayan müşteriler için internet kullanımı hediye ediliyor.

Tamamen müşteriye özel davet kodu ile Akbank Mobil üzerinden ilk kez banka müşterisi olanlar için aylık 2 GB, Akbank’lı olan müşterilerin 10 gün içerisinde Vodafone faturalı hatları için otomatik ödeme talimatı vermesiyle ise ek olarak 4 GB internet kullanımı kazanma fırsatı sunuluyor.

Akbank ve Vodafone İş Birliği

Akbank'ta hesabı olanlar dikkat: Hesabınıza 6 GB hediye internet tanımlanacak!

Müşteriye özel sunulan tek seferlik davet kodları Vodafone operatörünün mobil uygulaması olan Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden alınabiliyor. Davet kodunu alan kişiler, Akbank Mobil üzerinden yapacakları müşteri olma taleplerinin başında bu kodu kullanabilecekler. Ancak kişiye özel sunulan bu davet kodu yalnızca bir kez görüntülenebileceği için kaydetmekte fayda var.

Hediye edilen internet kullanımından yararlanmak için, Vodafone tarafından verilen davet kodunu Akbank Mobil üzerinden yapılan müşteri başvurusunda bulunmak yeterli olacaktır. Ancak başvuruyu mobil platformlar üzerinden başlatıp, daha sonrasında kurye ve fiziki şube aracılığı ile tamamlayan müşteriler de kampanyada sunulan internet kullanımı hediyesinden faydalanabilecekler.

Mobilden Başvuru Yapanlara Özel Kampanyanın Detayları

Akbank ve Vodafone iş birliği ile sunulan bu kampanyadan yalnızca ilk defa Akbanklı olacak ve Akbank Mobil üzerinden başvuru yapan kişiler faydalanabilecektir. Kampanya müşteri bazlı olup, her müşteri yalnızca bir kez faydalanabilecektir. Ayrıca kampanya kapsamında sunulan avantajlardan yararlanmak için faturalı Vodafone hattına sahip olunması gerekmektedir.

Akbank Mobil üzerinden müşteri olabilmek için 70 yaşının altında olmak gerekmektedir. Kampanya kapsamında hediye edilen 2 GB ve 4 GB internet fırsatından yalnızca 70 yaşının altında olan kişiler faydalanabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.