Bankacılıkta çığır açacak tüm detaylar açıklandı: Havale, EFT ücretsiz ve faizsiz taksitli nakit avans!

Bankacılıkta çığır açacak tüm detaylar açıklandı: Havale, EFT ücretsiz ve faizsiz taksitli nakit avans!
İşCep mobil uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olanlar için fırsat yağmuru! İşCep üzerinden müşteri olanlara 200 TL değerinde MaxiPuan, ücretsiz EFT ve havale, Pazarama indirim kuponu ve Taksitli Nakit Avans işlemlerinde yüzde 0 faiz fırsatları sunan kampanyanın ayrıntıları açıklandı.

İş Bankası, yeni müşterilerini kapsayan son kampanyasını resmî web sitesi üzerinden duyurdu. Kampanyanın sunduğu ayrıcalıklardan yararlanmak için ilk defa İş Bankası müşterisi olmak ve müşteri olma talebini İş Bankası mobil uygulaması İşCep üzerinden yapmak gerekli. Müşteri talebinin onaylandığı ay içerisinde bankamatik kartı ve kredi kartı başvurusu yapanlar sunulan bu ayrıcalıklardan faydalanabilecek. İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, kampanya 31 Aralık 2022 tarihine kadar geçerli olacak.

İşCep ile Nasıl İş Bankası Müşterisi Olurum

Bankacılıkta çığır açacak tüm detaylar açıklandı: Havale, EFT ücretsiz ve faizsiz taksitli nakit avans!

Öncelikle sunulan bu kampanyanın avantajlarından yararlanmak için NFC özelliği bulunan cep telefonunuza uygulamayı indirmeniz gerekmektedir. İşCep uygulaması indikten sonra ana ekranda Müşteri Olmak İstiyorum butonuna tıklamalısınız. Karşınıza çıkan kısa başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra yeni kimlik kartınızı NFC özelliği ile taratmanız gerekmektedir. Ardından uygulama üzerinden yüz taraması yapıp, müşteri temsilcisi ile görüntülü görüşme yaparak müşteri olma sürecinizi tamamlamış olacaksınız.

200 TL MaxiPuan Hediye

Bankacılıkta çığır açacak tüm detaylar açıklandı: Havale, EFT ücretsiz ve faizsiz taksitli nakit avans!

İş Bankası, 31 Aralık tarihine kadar İşCep üzerinden ilk defa bankanın müşterisi olanlara 200 TL MaxiPuan kazanma fırsatı sunuyor. Başvurunuzu yaptığınız tarih ile aynı ay içerisinde, İş Bankası’nın bankamatik kartı ve kredi kartı başvurusu yapmanız halinde ilk 200 TL ve üzerindeki harcamanız için 200 TL MaxiPuan hediye ediliyor. Başvurunuzu yaptığınız ay içinde bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

Taksitli Nakit Avansta Yüzde 0 Faiz İmkânı

Kampanyadan yararlanmak için, mobil uygulama üzerinden müşteri olmak ve kart başvurularının onaylanmış olması gerekmektedir. Müşteri bazlı düzenlenen faizsiz taksitli nakit avans fırsatından her müşteri sadece bir kez yararlanabilecek. Taksitli nakit avans en fazla beş ay vade imkanı sunmaktadır. Kullanılacak avans tutarı ise en az 300 TL ve en fazla 1.500 TL olarak belirlenmiştir. Beş aydan fazla vade ve 1.500 TL’den fazla taksitli nakit avans çekmek isteyenlere ise faiz uygulanacaktır.

Pazarama İndirim Kuponu Ayrıcalığı

Kampanya kapsamından İşCep ile ilk defa bankanın müşterisi olan ve kart talebi onaylanan müşteriler yararlanabilecektir. Sunulan fırsatta, Pazarama üzerinden yapılacak market alışverişlerinde geçerli olmak üzere 50 TL değerinde hediye kupon verilecektir.

Ücretsiz EFT ve Havale Fırsatı

EFT ve Havale işlemlerini ücretsiz bir şekilde yapabilmek için, bankanın mobil uygulaması üzerinden yeni müşteri olmak gerekmektedir. Gerçek kişi tacirler veya bireysel müşteriler bu fırsattan yararlanabilecektir. Bu ücret istisnası bir yol boyunca geçerli olacaktır ve tek seferde en fazla 50 bin TL tutarında işleme izin vermektedir. Ayrıca mesai saatleri dışındaki FAST işlemleri bu kampanyanın kapsamı dahiline alınmamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.