İş Bankası kartı olanlar dikkat: Dışarda yemek yiyenlere 100 TL ödemesi açıklandı!

İş Bankası kartı olanlar dikkat: Dışarda yemek yiyenlere 100 TL ödemesi açıklandı!
İş Bankası, Maximum kart sahiplerine restoran harcamalarında MaxiPuan kazandırıyor. 31 Mayıs 2022 tarihine kadar sürecek olan kampanya tüm restoranlarda geçerli. Kampanya, Maximum kart sahipleri için toplamda 100 TL değerinde MaxiPuan kazanma fırsatı sunuyor.

İş Bankası müşterilerinin karşısına yeni avantajlı kampanyası ile çıkıyor. Son zamanlarda sağladıkları hizmet ve ürünlerle birbirleri ile rekabet içerisinde olan bankalar arasından sunduğu bu fırsat ile sıyrılacak gibi gözüküyor.

Maximum Kartlılara 100 TL Hediye

İş Bankası kartı olanlar dikkat: Dışarda yemek yiyenlere 100 TL ödemesi açıklandı!

İş Bankası, Maximum kart sahiplerinin restoran alışverişleri için yeni fırsatlar sunuyor. Dışarda yemek yiyenler için 100 TL değerinde puan kazanma fırsatı sunuyor. İş Bankası’nın resmî web sitesinden yayınlanan kampanya bir ay boyunca aktif olarak müşterilerin hizmetinde olacak.

Kampanya kapsamında sunulan bu fırsat, İş Bankası kartlarınızdan birisi ile restoran sektöründe hizmet veren işyerlerinden yapacağınız harcamalarınız için geçerli olacak. Yapılan harcamaların tek seferde en az 250 TL olması durumunda 25 TL değerinde MaxiPuan hediye edilecek. Aynı gün içerisinde yalnızca bir kez faydalanabileceğiniz bu kampanyadan, toplamda ise 100 TL değerinde MaxiPuan kazanabileceksiniz.

Kampanya Tarihi Belli Oldu

İş Bankası’nın Maximum kart sahipleri için özel olarak sunduğu bu kampanya 1 Mayıs 2022 tarihi itibarı ile başlıyor. Bir ay boyunca restoran alışverişlerinde 100 TL değerinde MaxiPuan kazanma fırsatı sunan kampanya, 31 Mayıs 2022 tarihinde sona erecek.

Kampanya kapsamındaki fırsatlardan yararlanmak için öncelikle kampanyaya katılım sağlamak gerekmektedir. Mobil platformlar üzerinden katılım sağlayanlara özel düzenlenen bu fırsattan yararlanmak için Maximum Mobil isimli uygulamayı indirmeniz gerekmektedir. Daha sonra ise uygulama içerisindeki kampanyalar sekmesinden ilgili kampanya ekranına geçiş yapmalı ve KATIL butonuna tıklamanız gerekmektedir. Restoran harcamalarınızdan önce bu katılım işlemini gerçekleştirmeniz halinde sunulan bu kampanyanın fırsatlarından faydalanabileceksiniz.

Kampanya kapsamında kazandığınız puanlar 7 Haziran tarihinde son kullanılan kartınıza yüklenecek olup, bu puanları 31 Temmuz tarihine kadar kullanabileceksiniz. Bir müşterinin yalnızca bir kere katılabileceği bu kampanyadan en fazla 100 TL tutarında puan kazanmak mümkün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.