Bayram sonrası için müjdeler peş peşe geliyor: Garanti BBVA anneler gününe özel 60 TL'yi hesabınıza tanımlayacak!

Bayram sonrası için müjdeler peş peşe geliyor: Garanti BBVA anneler gününe özel 60 TL'yi hesabınıza tanımlayacak!
Garanti Bankası Anneler Günü hediyesine ortak oluyor. Bonus kart sahiplerine kozmetik, restoran, kuyumcu ve çiçekçi harcamalarında 60 Lira değerinde Bonus puan hediye ediyor.

Garanti Bankası, Bonus kart kullanıcıları için Anneler Günü kampanyası düzenledi. Bankanın sunduğu avantajlı kampanya kapsamında tek seferde en az 200 TL ya da üzerindeki her harcamanızın ikincisi için 20 TL değerinde bonus kazanma fırsatı sunuyor. Bonus puan kazandıran bu kampanya yapacağınız tüm çiçekçi, kuyumcu, kozmetik ve restoran alışverişlerinde geçerli olacak.

Bonus Kart Sahiplerine 60 TL Hediye

Bayram sonrası için müjdeler peş peşe geliyor: Garanti BBVA anneler gününe özel 60 TL'yi hesabınıza tanımlayacak!

Garanti Bankası’nın toplamda 60 TL değerinde Bonus puan kazandıran bu kampanyası, 1 Mayıs 2022 ile 8 Mayıs 2022 tarihleri arasında üye iş yerlerinden yapılacak alışverişleri kapsamaktadır. Aynı iş yerinden aynı gün içerisinde yapılan alışverişlerde ise yapılan harcamaların sadece ilki kampanya kapsamında olacaktır.

Bonus kart sahiplerine özel sunulan bu Anneler Günü kampanyasının avantajlarından yararlanmak için öncelikle kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Kampanyaya katılım ise mobil uygulama olan Bonusflaş üzerinden yapılmaktadır. Kampanya dahilindeki üye iş yerlerinden ilk harcamanızı yapmadan önce, mobil uygulamanın kampanya sayfasına girip, ‘hemen katıl’ butonuna tıklayarak bu kampanyaya katılabilirsiniz.

Kampanya Katılım Koşulları Belli Oldu

1 Mayıs tarihi itibarı ile başlayan bu kampanya, 8 Mayıs tarihine kadar yapacağınız kampanya dahilindeki alışverişleriniz için bir müşteriye en fazla 60 TL bonus kazandırabiliyor. Kazanılan bonuslar ise 11 Mayıs tarihinden itibaren kullanılabiliyor. Kampanyadan kazanılan bonuslar 11 Haziran tarihine kadar geçerliliğini koruyacak. Ancak bu tarihe kadar kullanılmayan bonus puanlar ertesi gün yani 12 Haziran tarihinde geri alınacaktır.

Bankanın Anneler Günü’ne özel sunduğu bu kampanyadan Garanti Bonus, Money Bonus, Paracard Bonus, Bonus Business, Easy ve Flexi kart sahipleri de faydalanabilecektir. Ayrıca tüm ek kart, sanal kart, internet üzerinden yapılan alıverişler ve temassız işlemler bu kampanya dahilinde yer almaktadır.

BonusFlaş üzerinden katılım yapan tüm bireysel müşterilerin faydalanabileceği bu kampanyaya, şahıs şirketi sahibi müşteriler ticari kartları ile katılım sağlayabilirler. Ancak tüzel müşteriler kampanya kapsamı dışında tutulmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.