Yapı Kredi açıkladı, müthiş kampanya başladı: 150 TL'lik market alışverişine 45 TL yakıt hediye edilecek!

Yapı Kredi açıkladı, müthiş kampanya başladı: 150 TL'lik market alışverişine 45 TL yakıt hediye edilecek!
Yapı Kredi kampanyalarını sürdürüyor. Market alışverişlerine özel yakıt hediye edilecek! Toplam 45 TL yakıt hediyesi sizlerle. İşte detaylar...

İnsanlık tarihi boyunca, insanlar her geçen gün hayatlarını kolaylaştırmak için adımlar atmışlar. Ticaret hayatına basit takas usulü ile başlarken, ekonomik gelişim süreci iyice ilerleyince parayı takas aracı kullanmaya başladılar. Artık günümüzde ise para bile neredeyse kullanılmıyor, onun yerine günlük harcamalarımızı kredi kartları ile karşılıyoruz.

Bankaların müşterilerine sunduğu kredi kartları farklı harcamalara, farklı müşteri gruplarına ve farklı dönemlere göre birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyor. İnsanların hayatında önemli bir yer tutan kredi kartlarını müşterilerine ulaştırmak için, bankalar birbirleri ile yarışıyorlar.

Bankaların kredi kartlarını müşterilerine ulaştırmak için birbirleri ile rekabet halinde olması, beraberinde sayısız kampanya getiriyor. Yapı Kredi Bankası’nın Worldcard kullanıcıları için sunduğu son kampanya ise çağı yakalamış gibi gözüküyor.

Yakıt Harcamalarına Worldcard Desteği

Yapı Kredi açıkladı, müthiş kampanya başladı: 150 TL'lik market alışverişine 45 TL yakıt hediye edilecek!

Yapı Kredi Bankası, müşterilerinin hizmetine sunduğu bu son kampanya ile Worldcard kullanıcılarına yaptıkları alışverişlerden yakıt harcamalarında kullanabilecekleri hediye puanlar veriyor. Son zamanlarda akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar, kampanyayı oldukça cazip hale getiriyor.

Teknolojiden ve hayatımıza getirdiği kolaylıklardan bahsetmiştik. Basit takas yerine kredi kartlarının kullanmaya başlanması ödeme yöntemi olarak geldiğimiz yeri gösteriyor. Ancak alışveriş yaptığımız yerler de gelişen teknoloji ile oldukça değişti. Büyük pazar yerleri yerini dijital pazar yerlerine bıraktı. Artık olduğumuz yerden, dışarı çıkmadan alışverişlerimizi online olarak yapabiliyoruz. Hepsiexpress bu dijital pazar yerlerinin başında geliyor ve birçok farklı ihtiyacımızı olduğumuz yerden karşılayabiliyoruz.

45 TL İndirim Opet’te

Yapı Kredi açıkladı, müthiş kampanya başladı: 150 TL'lik market alışverişine 45 TL yakıt hediye edilecek!

Yapı Kredi Bankası’nın çağı yakalayan bu kampanyasında, Hepsiexpress üzerinden yapılacak alışverişlerde akaryakıt harcamalarında kullanılabilecek para puanlar hediye ediyor. Opet Worldcard kullanarak, Hepsiexpress harcamalarınızın 150 lira ve üzerindeki tutarları için 15 TL Opet Puan hediye ediliyor. Toplamda ise 45 TL Opet Puan kazanma fırsatı sunuyor.

Yapı Kredi Bankası’nın sunduğu bu kampanya 1 Mayıs 2022 tarihinde başlıyor ve 31 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecek. Resmî web sitesi üzerinden yapılan duyuruya göre kampanyadan Opet Worldcard sahipleri yararlanabilecek.

Tek seferde en fazla 15 TL değerinde Opet Puan hediye eden bu kampanyadan, toplamda 45 TL değerinde Opet Puan kazanmak mümkün olacak. Kampanyadan yararlanmak için ise Word Mobil uygulamasından katılım sağlanması yeterli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.