Gaziantep'te Tramvaylar tıklım tıklım! Bedava Olunca Böyle Oldu! Gaziantep'te Tramvay Bile Lüks!

Gaziantep'te Tramvaylar tıklım tıklım!  Bedava Olunca Böyle Oldu! Gaziantep'te Tramvay Bile Lüks!
Gaziantep Büyük Şehir Belediyesi toplu taşımayı Ramazan Bayramı'nda ücretsiz yaptı! vatandaşlar, toplu taşıma araçlarına akın ediyor. Kent ulaşımının can damarı olan Hafif Raylı Sistemde, yoğunluklar artıyor. Toplu taşıma araçlarının yetersiz kalması nedeniyle şikayetler artarken, vatandaşlar da tramvaylarda tıklım tıklım yolculuk etmek durumunda kalıyor.

Akaryakıt fiyatlarına art arda gelen zamların ardından kentte toplu taşıma araçlarında yoğunluk sorunu arttı. Vatandaşların kişisel araçlarını bırakarak, toplu taşıma araçlarına yönelmesiyle birlikte sıkıntılar da arttı. Hafif Raylı Sistem üzerinde yolcu taşıma hizmeti sunan 45 tramvay ile her gün binlerce yolcu taşınıyor.

KENTİN YÜKÜNÜ HAFİF RAYLI SİSTEM ÇEKİYOR…

Ramazan Bayramının gelmesiyle eş, dost ve akraba ziyareti yapmak isteyen vatandaşlar, ulaşım araçlarına akın ediyor. Binlerce vatandaşın Hafif Raylı Sistem üzerinde faaliyet gösteren tramvayları tercih etmesiyle birlikte, yoğunluk sorunu arttı.

İbn-İ Sina- Gar, Burç Kavşağı-Adliye, Adliye-Gar arasında düzenlenen seferlerde, vatandaşların oluşturduğu yoğunluklar tartışma konusu oldu.

KLİMALAR ÇALIŞMIYOR

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan bir vatandaş ise, “ Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu aralar ne gibi hizmetler yapıyor acaba? Sabah Akşam Kale altını paylaşmaktan başka bir şey gördüğümüz yok. Tramvaylar tıklım tıklım dolu. Klima yok, sıcaklık 35 – 40 derece” ifadelerini kullandı.

Vatandaşların tepkisi devam ederken, kentin önemli iki ulaşım projesi olan Metro ve GAZİRAY Projeleri bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.