Tuzla’da fabrikada patlama anı ve yaşanan panik kamerada

Tuzla’da bir fabrikada büyük çaplı patlama meydana geldi. Patlama anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde fabrikada patlama yaşandığı ve çevredekilerin panik yaşayarak kaçtığı, kimisinin de yere yattığı görüldü.

Tuzla’da Vernikçiler Sanayi sitesi içerisinde bulunan bir vernik fabrikasında saat 13.00 sıralarında büyük çaplı patlama meydana geldi. Patlamanın ardından fabrika alevlere teslim oldu. Olayda 9 işçi yaralanırken 3 işçi ise hayatını kaybetti.

Fabrikada patlama anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde fabrikada şiddetli bir patlamanın meydana geldiği ve çevredekilerin büyük panik yaşadığı görülüyor. Panik yaşayan bazı vatandaşların yere yattıkları da görülüyor.

PATLAMA İLE İLGİLİ BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Tuzla Orhanlı Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikada çıkan yangın sonrasında meydana gelen patlamada 3 kişi hayatını kaybetmesine ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Konuya ilişkin Başsavcılık tarafından yazılı basın açıklaması yapıldı. Açıklamada, 29 Nisan’da saat 13.15 itibarıyla Tuzla Ortamahalle Atayolu Caddesi’nde faaliyet gösteren Boya ve Vernikçiler Kooperatifi bünyesindeki bir fabrikada henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktığının ihbarı üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının gerekli incelemeleri yapmak üzere görevlendirildiğinin kaydedildiği açıklamada, “Soruşturma, halihazırdaki belirlemelere göre 3 işçinin hayatını kaybetmesine sebep olan bu olaya ilişkin maddi gerçeği her yönüyle açığa çıkarmak ve sorumlular hakkında yasal gereğine tevessül etmek üzere titizlikle sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.