Gaziantep'te Neler Oluyor? Yeni Yapılan Havalimanı, Şehir Hastanesi, 25 Aralık Hastanesi Ek Binası! Hep SORUNLU!

Gaziantep'te Neler Oluyor? Yeni Yapılan Havalimanı, Şehir Hastanesi, 25 Aralık Hastanesi Ek Binası! Hep SORUNLU!
25 Aralık 2021 tarihinde yapımı tamamlanarak faaliyete başlayan Gaziantep Havalimanı Yeni Terminal Binası ile ilgili vatandaşların şikayetleri bitmiyor.

25 Aralık 2021 tarihinde yapımı tamamlanarak faaliyete başlayan Gaziantep Havalimanı Yeni Terminal Binası ile ilgili vatandaşların şikayetleri bitmiyor. Daha önce de bazı sorunlarla gündeme gelen Yeni Terminal Binası’nda havalandırma sistemlerinin çalışmadığı, bu nedenle insanların havasız kaldığı öğrenildi.
Yapımına 2018 yılında başlanan ve yılan hikâyesine dönüşen projelerden olan Gaziantep Havalimanı Yeni Terminal Binası, geçtiğimiz yıl sonunda hızlandırılan çalışmalar sonunda 2 yıllık gecikmenin ardından açılmıştı. 25 Aralık 2021 tarihinde Gaziantep’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen yeni terminal binasında sıkıntılar da bitmiyor.

HAVALANDIRMA SİSTEMİ ÇALIŞMIYOR!

Sık sık vatandaşların şikayetleri ile gündeme gelen Terminal Binasında havalandırma sistemlerinin çalışmaması nedeniyle vatandaşların havasız kaldığı iddia edildi.

Sosyal medya hesabı üzerinden duruma tepki gösteren vatandaşlar, “ Gaziantep Havalimanı Yeni Terminal Binası’nda onlarca giderilmeyen sorundan sonra bu kez de havalandırma çalışmıyor. İnsanlar perişan ve havasız vaziyette. Liyakatsiz yapılan işin sonucu bu” ifadelerini kullandı.

EKSİKLER TAMAMLANMALI

Vatandaşların bu iddiasına Havalimanı yönetiminden verilecek cevap merakla beklenirken, inşasında olduğu gibi hizmete alınmasının ardından da sorunların yaşanan yeni terminal binasında eksiklerinin de tamamlanması isteniyor.

YILLIK YOLCU KAPASİTESİ 6 MİLYONA ÇIKACAK…

Yapılan Yeni Terminal Binası hizmete girdiğinde eskisine göre kullanım alanının 15 Bin metrekareden 72 Bin 600 metrekareye ulaşması, yıllık yolcu kapasitesinin 2.5 Milyondan 6 Milyona çıkması,  uçak park sayısının ise 12 den 18’e ulaşması beklenirken otopark kapasitesi ise 585 araçtan 2 bin 49 araca ulaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.