Gaziantep'te Dev Çukur Tehlike Saçıyor...

Gaziantep'te Dev Çukur Tehlike Saçıyor...
Gaziantep’te evler arasında kalan dev çukur adeta tehlike saçıyor. Çevre sakinlerinin ciddi rahatsızlık hissettiği eski bir ev temelinin boşluğu bugünlerde çöplüğün ve madde bağımlılarının meskeni haline geldi.

Gaziantep’te bir sokakta evler arasında kalan devasa boşluk tehlike saçıyor. Akyol Mahallesi Mustafa Baba Sokağında yer alan devasa çukur çevre sakinlerine ciddi rahatsızlık veriyor. Bugünlerde adeta çöplük olarak kullanılan alan aynı zamanda madde bağımlılarının da meskeni haline geldi. Çukurun yaklaşık beş yıldır bu halde olduğu çevre sakinlerince belirtilirken özellikle sokakta oynayan çocuklar için son derece ciddi bir tehlike arz ettiğini vurguladılar.
Madde bağımlılarının alanda ateş yaktıklarını ifade eden mahalleliler birçok defa yangına sebebiyet verdiklerini ve insanların can güvenliğini umarsızca tehlikeye attıklarını belirttiler. Diğer yandan çeşitli mal kayıplarına da yol açabileceği ve sokağın dar olmasından dolayı araçların çukura çok yakın bir şekilde park edilmek zorunda kaldığı ifade edildi. Evlerin geniş boşluğa çok yakın olduğu, alanda çok fazla mağara olmasından dolayı evlerin iki kat tehlike altında olduğu belirtildi. Daha önceleri birçok defa yetkililere çağrıda bulunduklarını belirten çevre sakinleri bir kez daha seslenerek alanın kullanışlı bir hale getirilmesi ya da tamamen kapatılması gerektiğini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.