Gaziantep Valisi Yok Demişti! Ama Gaziantep'te Yapıldı!

Gaziantep Valisi Davut Gül sosyal medya hesabından mezuniyet ve toplu yapılan kutlama ve propaganda niyeti olanları UYARMIŞTI!

Gaziantep’te özel bir lisenin öğrencilerinin çevre yolunda lüks araçlarla oluşturdukları konvoy tepkilere neden oldu. Lüks araçlarını yol kenarına park eden öğrenciler, ellerindeki meşaleler ile oynayarak yolu trafiğe kapattılar. Çevre yolunda kaydedilen bu görüntüler, iki hafta önce ehliyetsiz sürücü Osman Sarı’nın neden olduğu kazayı akıllara getirdi.

Gaziantep’te geçtiğimiz 12 Nisan tarihinde ehliyetsiz sürücü Osman Sarı’nın neden olduğu kazada, Scooter üzerinde seyri halinde bulunan Ezgi Alya Yiğit ve Şimal Toprak’a çarpmıştı. Ehliyetsiz sürücü Sarı,  17 yaşındaki Ezgi Alya Yiğit’in ölümüne neden olmuştu. Kazada ağır yaralanan Şimal Toprak’ın ise hastanede tedavisinin sürdüğü ve durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

VALİ GÜL, UYARIDA BULUNMUŞTU…

Kazanın ardından sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlara seslenen Gaziantep Valisi Davut Gül, bazı kişilerin mezuniyet gibi gerekçelerle konvoy yapacağı yönünde duyum aldıklarını kaydetti. Vali Gül,” Gaziantep’te korna/konvoy gibi trafiği tehlikeye atan, vatandaşlarımızı rahatsız eden davranışlar yasaklanmıştı. Bazı kişilerin mezuniyet ve benzeri gerekçelerle konvoy yapacağı duyumu alınmış olup buna kesinlikle müsaade edilmeyecektir. Lütfen, ehliyetsiz çocuklarınıza araç vermeyiniz” ifadelerini kullanmıştı.

ÇEVRE YOLUNU KAPATTILAR!

Vali Gül’ün uyarısının ardından geçtiğimiz gün Gaziantep’te özel bir kolej öğrencileri lük araçlarıyla kent trafiğine çıktı. Lüks araçları ile çevre yoluna giden öğrenciler, araçları yol kenarına park etti. Kaydedilen görüntülerde, yolun iki şeridini trafiğe kapan öğrenciler, ellerindeki meşaleleri sallayarak eğlendi.

Ehliyeti dahi olmadığı düşünülen kolej öğrencilerinin lüks araçlarıyla yolu kapatması, kentte tepkiyle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.