Gaziantep Havalimanı Yolu Yine Tıkandı! Sürücüler Uçağı Kaçırma Korkusu Yaşıyor

Gaziantep Havaalanı yolundaki 600 metrelik çalışma trafiği kilitledi. Oğuzeli kavşağındaki araç kuyruğu ve önlemsizlik nedeniyle vatandaşlar uçaklarını kaçırma riskiyle karşı karşıya.
Gaziantep Havalimanı Yolu Yine Tıkandı! Sürücüler Uçağı Kaçırma Korkusu Yaşıyor

Gaziantep Havalimanı'na ulaşımı sağlayan güzergahta trafik yeniden felç oldu. Oğuzeli kavşağına yakın bölgede yürütülen 600 metrelik yol çalışması, havalimanı istikametindeki akışı neredeyse tamamen durdurdu. Kilometrelerce kuyruk oluşurken, binlerce araç adeta kilitlenen trafikte adım adım ilerlemeye çalışıyor.

Uçuş Kaçırma Endişesi Büyüyor

Yolda mahsur kalan sürücüler ve yolcular için durum yalnızca bir gecikme değil. Havalimanına yetişmeye çalışan yolcular, uçuşlarını kaçırma tehlikesiyle karşı karşıya. Bagajıyla yola çıkan, check-in saatini geçirmemek için direksiyon başında dakika sayan çok sayıda kişi, mevcut durumda hiçbir yönlendirme ya da ek önlem bulunmadığını ifade ediyor.

600 Metre, Saatlerce Bekleyiş

Sorunun kaynağı görünüşte küçük: 600 metrelik bir çalışma alanı. Ancak bu kısa mesafe, güzergâhın havalimanına giden tek ana damarı olması nedeniyle etkisini katbekat büyütüyor. Çalışma alanında şerit daraltması yaşanırken, alternatif güzergâh konusunda sürücülere herhangi bir bilgilendirme yapılmıyor.

"Önlem Yok" Tepkisi

Bölgede trafik yoğunluğunun yalnızca bugüne özgü olmadığı, çalışmanın başlamasından bu yana benzer görüntülerin tekrarlandığı belirtiliyor. Vatandaşlar, yoğunluğun öngörülebilir olmasına rağmen trafik akışını rahatlatacak bir düzenlemenin hayata geçirilmemesine tepkili. Uçuş saati yaklaşan yolcular için trafik ekiplerinin yönlendirmesi ya da geçici bir rahatlatma planı bekleniyor.

Kaynak:Turgay Çalışkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.