Gaziantep Barosu'nda Seçim Heyecanı: Melikşah Korkmaz Başkan Seçildi
Gaziantep Barosu üyeleri, yeni dönemde görev yapacak başkanı belirlemek için sandık başına gitti. Büyük ilgi gören seçimde oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sayıma geçildi.
Açıklanan sonuçlara göre Melikşah Korkmaz, meslektaşlarının 1.027 oyunu alarak Gaziantep Barosu'nun yeni başkanı seçildi. Mevcut Başkan Bülent Duran ise 972 oy aldı.
Seçimin sonucunu 55 oy belirledi
İki aday arasındaki yarış son ana kadar devam ederken seçimin sonucunu 55 oy fark belirledi. Toplam 1.999 geçerli oyun kullanıldığı seçimde Korkmaz, oyların yaklaşık yüzde 51,4'ünü aldı. Duran'ın oy oranı ise yaklaşık yüzde 48,6'da kaldı.
Gaziantep Barosu'nda Korkmaz dönemi
Sandıktan birinci çıkan Melikşah Korkmaz, Gaziantep Barosu'nun yeni başkanı olarak görev yapacak. Seçim sonucuyla birlikte Baroda Bülent Duran dönemi sona ererken yeni yönetim süreci de başlamış oldu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.