Gaziantep'te 19 Gündür Kayıplar! 2 Minik Kardeş ve Babaanneleri Aranıyor

Gaziantep'te yaklaşık 19 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Meryem Sultan, 2 yaşındaki Mikail ve babaanneleri Aysel Karadaş için arama çalışmaları sürüyor. Aile, görenlerin 112'ye veya verilen ihbar hattına bilgi vermesini istedi.
Gaziantep'te 19 Gündür Kayıplar! 2 Minik Kardeş ve Babaanneleri Aranıyor

Gaziantep'te yaklaşık 19 gün önce ortadan kaybolan 4 yaşındaki Meryem Sultan, 2 yaşındaki Mikail ve babaanneleri Aysel Karadaş'tan hala haber alınamadı. Günlerdir devam eden belirsizlik aileyi endişeye sürüklerken, kayıp üç kişinin bulunması için yürütülen çalışmalar sürüyor.

19 Gündür İzlerine Rastlanamadı

Edinilen bilgilere göre, 4 yaşındaki Meryem Sultan, 2 yaşındaki kardeşi Mikail ve 49 yaşındaki babaanneleri Aysel Karadaş yaklaşık bir buçuk aydır kayıp.

Aradan geçen süreye rağmen üç kişiden herhangi bir iz bulunamaması, aile fertlerinin endişesini daha da artırdı. Yakınları, gelecek sevindirici bir haber için bekleyişini sürdürürken, yetkililerin kayıp kişilerin bulunmasına yönelik çalışmaları devam ediyor.

Vatandaşlara Çağrı: Bilgisi Olanlar İhbar Etsin

Aile, kayıp üç kişiyi gören, yerlerini bilen veya olayla ilgili herhangi bir bilgiye sahip olan vatandaşlardan duyarlılık göstermelerini istedi.

Yetkililer, bilgi sahibi olanların 0505 123 45 67 numaralı telefon hattını ya da 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ihbarda bulunabileceklerini belirtti.

Her paylaşımın ve yapılacak her ihbarın arama çalışmalarına katkı sağlayabileceği ifade edilirken, kamuoyundan destek bekleniyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.