Gaziantep'te Bugün Karanlıkta Kalacağız...
Gaziantep’te 11 Mart Çarşamba günü planlı bakım ve şebeke iyileştirme çalışmaları nedeniyle birçok mahallede elektrik kesintisi uygulanacak. Yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre kesintiler gün boyunca farklı saat aralıklarında gerçekleşecek.
Elektrik dağıtım ekiplerinin altyapı güçlendirme ve bakım çalışmaları kapsamında gerçekleştireceği kesintilerin, özellikle Şahinbey, Şehitkamil ve Oğuzeli ilçelerinde etkili olması bekleniyor. Vatandaşların kesinti saatlerine göre önlem almaları tavsiye edildi.
Şahinbey’de Elektrik Kesintisi Yaşanacak Bölgeler
Şahinbey ilçesinde 11 Mart günü sabah saatlerinden itibaren bazı mahalle ve sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak.
Saat 09.30 ile 12.00 arasında yapılacak çalışmalar kapsamında Çukurova, Dr. İbrahim Söylemez, Gaziler, Gürbüzler, Güzelce, Hürriyet, Musullu, Reyhan, Süleyman ve Şıh Mehmet Bayram çevresindeki bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak.
Ayrıca 10.00 – 13.30 saatleri arasında birçok cadde ve sokakta şebeke iyileştirme çalışmaları yapılacak. Bu kapsamda çok sayıda numaralı sokak ile Aşık Mahsuni Şerif, Bağdatlı, Kasap Cüce, Mustafa Eğercı, Süleyman Şah, Şehit Osman ve Şehit Polis Hasan Cevahir Çelik çevresindeki bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak.
Şehitkamil ve Oğuzeli’nde Gün Boyu Kesinti
Şehitkamil ilçesinde yapılacak çalışmalar kapsamında 09.30 ile 16.15 saatleri arasında bazı mahallelerde elektrik verilemeyecek. Kesintiden Bağbaşı, Küme Evler mevkii ve çevresindeki bazı sokaklar etkilenecek.
İlçede ayrıca 09.00 – 15.30 saatleri arasında Dündarlı, Bayramlar, Ilıcak, Karayusuflu, Başaklı, Gedikkuyu, Göllü, Koçlu, Taşlıova, Yelbükken, Medegöz, Tekirsin ve Yayıktaş çevresindeki mahallelerde de elektrik kesintisi uygulanacak.
Oğuzeli ilçesinde ise bakım ve altyapı çalışmaları kapsamında 09.00 – 17.00 saatleri arasında geniş kapsamlı kesinti planlandı. Akpınar, Ballıkaya, Kavaklık, Mağaraönü, Sinan ve Sinanyolu çevresinde elektrik kesintisi yaşanması bekleniyor.
Ayrıca 10.00 – 14.00 saatleri arasında Ergenekon, Firuzen, Katre ve Süleymanşah sokaklarında kesinti uygulanacak. Keçili ve Hacıfakılı bölgelerinde ise çalışmaların gün boyu devam edeceği bildirildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.