Son dakika! Deprem oldu! Peş peşe depremler!
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde kısa aralıklarla meydana gelen depremler endişeye neden oldu. İlk belirlemelere göre ilçede 10 dakika içinde iki deprem, ardından üçüncü bir deprem daha yaşandı.
Yayınlanma:
Edinilen bilgilere göre depremlerin büyüklükleri sırasıyla 3.9, 3.7 ve 4.0 olarak ölçüldü. Sarsıntılar çevre ilçelerde de hissedilirken, vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.
İlk depremlerin ardından bölgede artçı sarsıntıların devam etmesi üzerine bazı vatandaşların evlerinden dışarı çıktığı öğrenildi. Şu ana kadar olumsuz bir ihbar yapılmadığı, can veya mal kaybına ilişkin resmi bir açıklamanın bulunmadığı bildirildi.
Yetkililer, gelişmelerin yakından takip edildiğini belirtirken, vatandaşlara resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate almaları çağrısında bulundu.
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.