Şanlıurfalıların Umudu Fatma Şahin
Gaziantep'in komşu ili Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde, son yıllarda hızla artan yapılaşma vatandaşların hayatını zorlaştırıyor.
Mahalle yollarının köstebek yuvasına dönüştüğü iddiaları, artık kent sınırlarını aştı.
Sorunlarına çözüm bulamayan bazı Urfalılar, çareyi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Fatma Şahin’e seslenmekte buldu.
Gaziantep’e Seslendiler: “Fatma Şahin, Yolumuzu da Yap!”
Yıllardır onarılmayan yollar nedeniyle tepkili olan Karaköprü sakinleri, CİMER üzerinden yaptıkları başvuruda dikkat çeken ifadelere yer verdi.
Bir vatandaş mesajında şu sözlerle çağrıda bulundu:
“Aylardır belediyeye bildirmemize rağmen yollar yapılmadı. Gaziantep’in çalışkan başkanı Fatma Şahin’den rica ediyoruz, buradan geçerken bizim yollarımızı da yapsın.”
Bu çağrı, kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, Gaziantep Belediyesi’nin hizmet anlayışı bölge halkı tarafından örnek gösterildi.
Gaziantep, Bölge Halkı İçin Umut Merkezi Haline Geldi
Gaziantep, son yıllarda yürüttüğü altyapı ve yol çalışmalarıyla sadece kendi kentinde değil, çevre illerde de adından söz ettiriyor.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, özellikle kırsal kalkınma, çevre düzenlemesi ve ulaşım yatırımlarıyla bölgede örnek bir belediyecilik modeli oluşturmuş durumda.
Karaköprü’deki vatandaşlar da bu nedenle “Gaziantep modeli belediyeciliği” örnek göstererek destek talebinde bulundu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.