Gaziantep'te Mahalle Halkı Canından Bezdi – Yetkililerden Acil Müdahale Bekleniyor

Gaziantep’in Karkamış ilçesine bağlı Arıkdere Mahallesi, aylardır süren yol sorunuyla gündemde.
Gaziantep'te Mahalle Halkı Canından Bezdi – Yetkililerden Acil Müdahale Bekleniyor

Mahalle sakinleri, kazılıp bırakılan yolların 5 aydır onarılmadığını ve çukurların her geçen gün daha da derinleştiğini belirtiyor. Özellikle yağışlı günlerde yolların çamur deryasına döndüğünü söyleyen vatandaşlar, ulaşımın neredeyse imkânsız hale geldiğini ifade ediyor.

Vatandaşlar, “Ekipler gelip kazı yaptı ama bir daha geri dönmedi. Ne asfalt var ne düzenleme. Çocuklarımız okula giderken bile zorlanıyor” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Mahalledeki bozuk yollar sadece ulaşımı değil, aynı zamanda güvenliği de tehdit ediyor. Araçların sık sık arıza yaptığını belirten sürücüler, kazaların yaşanmasından endişe duyduklarını aktardı.

Bölge halkı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Karkamış Belediyesi’ne seslenerek, bir an önce altyapı ve yol düzenleme çalışmalarının tamamlanmasını talep ediyor.

Arıkdere sakinleri, “Biz artık söz değil, çözüm istiyoruz. Bu yollarla yaşamak mümkün değil” diyerek yetkililerin harekete geçmesini bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.