Gaziantep’te Sıkı Denetim: 610 İşletme Kontrolden Geçti, 7’si Mühürlendi
Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri, 22-28 Eylül tarihleri arasında ilçede toplamda 610 işletmenin kontrol edildiği denetimlerde, 306 iş yerinde çeşitli olumsuzluklar tespit edildi. 250 işletmeye uyarı cezası uygulanırken, 47 işletme hakkında ise yasal işlem başlatıldı. Denetimler sonucunda kurallara uymadığı belirlenen 7 işletme mühürlendi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapılan denetimlere ilişkin açıklamasında, “Önceliğimiz insan sağlığı ve vatandaşlarımızın güvenliği. Zabıta ekiplerimiz düzenli olarak sahada kontrollerini sürdürüyor. Denetimlerimiz aralıksız devam edecek” ifadelerini kullandı.
Vatandaşlar ise yapılan denetimlerden memnun olduklarını belirterek, özellikle gıda güvenliği ve hijyen konusunda titiz davranılmasının önemli olduğunu vurguladı. Şahinbey Belediyesi’nin haftalık denetim raporlarını paylaşmaya devam edeceği öğrenildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.