Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar Gaziantep’te

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e geldi. Bakan Bayraktar, kent protokolü tarafından karşılandı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar Gaziantep’te

Gaziantep’te yaşanan enerji krizi sonrası Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın kente geleceği duyurulmuştu. Bakan Bayraktar beraberinde bulunan Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ve Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ile birlikte Gaziantep’e geldi.

ekran-resmi-2025-08-02-10-51-28.png

Gaziantep’e dair önemli gündemler ele alınacak

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar ile birlikte bugün Gaziantep’imizdeyiz. Bir dizi program ve toplantıyla şehrimize dair önemli gündemleri ele alacak, yoğun bir çalışma günü gerçekleştireceğiz. Sayın Bakanım, enerjinizle şehrimize hoş geldiniz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.