Umut Yılmaz İçin Mahkemeden Flaş Karar
Yayınlanma:
Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturmasında savcılığın verdiği takipsizlik kararına yapılan itiraz reddedildi. Avukat Deniz Atar tarafından yapılan başvuru üzerine incelenen dosyada, karar çıktı
Ret kararının gerekçesinde, dosyada yer alan HTS (haberleşme trafik bilgileri) kayıtlarının tek başına suçun işlendiğine dair kesin bir delil niteliği taşımadığı vurgulandı. Mahkeme, bu tür verilerin somut delillerle desteklenmediği sürece yargılamaya esas oluşturamayacağını belirtti.
SÜREÇ SONA ERDİ
Bu kararla birlikte Umut Yılmaz hakkındaki yolsuzluk iddialarına yönelik hukuki süreç sona ermiş oldu. Belediye Başkanı Yılmaz ise daha önce yaptığı açıklamalarda, iddiaların asılsız olduğunu ve görevini şeffaflıkla yürüttüğünü ifade etmişti.
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.