Gaziantep’in Komşusu Halfeti’de Nefes Kesen Gösteri! Flyboard Şampiyonu Suları Coşturdu

Gaziantep’in Komşusu Halfeti’de Nefes Kesen Gösteri! Flyboard Şampiyonu Suları Coşturdu
Gaziantep’in yanı başındaki saklı cennet Halfeti, bu kez su sporlarıyla adından söz ettirdi.

Türkiye Flyboard Şampiyonu Kahraman Aktaş ve ekibi, düzenledikleri flyboard ve jet ski gösterisiyle izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Etkinlik, hem turistlerden büyük ilgi gördü hem de bölge turizmine güçlü bir katkı sağladı.

İlk Kez Bu Kadar Yakından Görüldü: Suların Üzerinde Uçtular!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde ilk kez düzenlenen flyboard gösterisi, izleyenlerin nefesini kesti. Gösteriyi canlı izleyenler, o anları cep telefonlarıyla kaydederek sosyal medyada paylaştı. Etkinliğin yıldızı olan Kahraman Aktaş, suyun üzerinden havalanarak izleyicilere adeta görsel bir şölen sundu.

Toplamda 12 jet ski ile sahne alan ekip, Halfeti’nin sakin sularını hareketlendirdi. Hatta yerli bir turist, Aktaş’la birlikte flyboard deneyimi yaşama fırsatı buldu.

Kahraman Aktaş: “Halfeti Göründüğünden Çok Daha Güzel”

Türkiye’yi adeta karış karış gezdiğini belirten şampiyon sporcu Kahraman Aktaş, "79 il gezdim, Gaziantep'e daha önce geldim ama Halfeti'yi bu kadar etkileyici hayal etmemiştim. Burada belgesel çekmeyi planlıyoruz. İnsanlar jet ski gibi yaz sporlarına korkuyla bakıyor ama biz bu algıyı değiştirmek istiyoruz” dedi.

Halfeti İçin Büyük Adım: “Turizmde Hak Ettiği Yere Gelecek”

Organizasyonu üstlenen yerel turizmci Eşref Arıkan, “Flyboard Türkiye şampiyonlarını buraya getirdik. Amacımız Halfeti’yi yalnızca doğasıyla değil, etkinliklerle de tanıtmak. Turizmde olması gereken yere ulaşması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Jet Ski ve Flyboard İle Turizme Can Suyu

Adıyaman’ın Kahta ilçesinden gelen sporculardan Yılmaz Öztürk ise, “Jet ski ve flyboard gibi sporları insanlara tanıtmak, bu sporlara ilgiyi artırmak istiyoruz” dedi.

Halfeti, bu etkinlikle sadece doğal güzelliğiyle değil, su sporlarıyla da bölgenin dikkat çeken destinasyonlarından biri olabileceğini kanıtladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.